Eskrimde Baran Türkiye Şampiyonu

SPOR 15.06.2017 - 15:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Eskrimde Baran Türkiye Şampiyonu

Eskişehir’de düzenlenen Minikler Eskrim Türkiye Şampiyonasında Denizlili sporcu Baran Parlak altın madalya kazandı.

Eskişehir’de düzenlenen Minikler Eskrim Türkiye Şampiyonasında Denizlili sporcu Baran Parlak altın madalya kazandı.      Eskişehir’de 12-13 Haziran tarihlerinde düzenlenen Süper Minikler ve Minikler Türkiye Şampiyonası tamamlandı. Odunpazarı Yenikent Spor Salonunda düzenlenen şampiyonaya 1465 sporcu katıldı.   BARAN HEDEFİNE ULAŞTI   Yarışmaya Antrenör Gül Karaman eşliğinde ferdi olarak katılan Baran Parlak Minik Erkekler Epe dalında altın madalya kazandı. 2004 doğumlu olan Baran Parlak, Merkez Ortaokulu 7. Sınıf öğrencisi. Baran’ın eskrime 5 yıl önce yaz spor okulları ile başladığını kaydeden Antrenör Gül Karaman, sporcusunun disiplinli bir şekilde çok çalışarak hedefine ulaştığını söyledi.   İBANOĞLU ŞAMPİYON ESKRİMCİYİ KUTLADI Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Eskrim Türkiye Şampiyonasında altın madalya kazanan Baran Parlak’ı elde ettiği başarıdan dolayı kutladı. Baran’ın başarısının artarak sürmesini dileyen İbanoğlu, eskrime ilginin her geçen gün arttığını söyleyerek sporcuya destek olan başta ailesi ve antrenör Karaman’a teşekkür etti. 
Eskişehir’de düzenlenen Minikler Eskrim Türkiye Şampiyonasında Denizlili sporcu Baran Parlak altın madalya kazandı.

Eskişehir’de düzenlenen Minikler Eskrim Türkiye Şampiyonasında Denizlili sporcu Baran Parlak altın madalya kazandı. 

 

 

Eskişehir’de 12-13 Haziran tarihlerinde düzenlenen Süper Minikler ve Minikler Türkiye Şampiyonası tamamlandı. Odunpazarı Yenikent Spor Salonunda düzenlenen şampiyonaya 1465 sporcu katıldı.

 

BARAN HEDEFİNE ULAŞTI

 

Yarışmaya Antrenör Gül Karaman eşliğinde ferdi olarak katılan Baran Parlak Minik Erkekler Epe dalında altın madalya kazandı. 2004 doğumlu olan Baran Parlak, Merkez Ortaokulu 7. Sınıf öğrencisi. Baran’ın eskrime 5 yıl önce yaz spor okulları ile başladığını kaydeden Antrenör Gül Karaman, sporcusunun disiplinli bir şekilde çok çalışarak hedefine ulaştığını söyledi.

 

İBANOĞLU ŞAMPİYON ESKRİMCİYİ KUTLADI

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Eskrim Türkiye Şampiyonasında altın madalya kazanan Baran Parlak’ı elde ettiği başarıdan dolayı kutladı. Baran’ın başarısının artarak sürmesini dileyen İbanoğlu, eskrime ilginin her geçen gün arttığını söyleyerek sporcuya destek olan başta ailesi ve antrenör Karaman’a teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.