Esnaftan Örnek Davranış

KÜLTÜR 07.11.2019 - 12:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Esnaftan Örnek Davranış

HABER MELİK EVREN   Denizli'de Mevlid Kandili dolayısı ile 2. Ticariyol esnafı bugün, etli pilav, ayran ve lokma ikramında bulundu.   İkinci Ticari Yol Üzerinde Bulunan Esnaf, Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle lokma, etli pilav ve ayran dağıtıyor. Davetliler ve yoldan geçen herkesin yararlandığı ikramlardan yararlanıyor. Hem Müftülükler hem de vatandaşlar tarafından Hafta boyunca düzenlenen çeşitli etkinliklerle Peygamber Efendimizin dünyaya gelişlerinin kutlandığını, kendilerinin de lokma hayrıyla bu etkinliklere katılmak istediklerini belirten İkinci Ticari Yol esnafları şunları söyledi; “Bugünlerde insanların Peygamber sevgisiyle bir araya gelmesi, kaynaşması, bütünleşmesi ve güzel duygularla birbirlerine yaklaşım göstermesinin hem ülke birliğine, bütünlüğüne, barış ve kardeşliğine vesile olacaktır. Peygamberimiz Hz. Muhammed’in hayatını okuduğumuzda sevgiyi, hoşgörüyü, dostluğu, kardeşliği, yardımlaşmayı ve paylaşmayı çok net bir biçimde görüyoruz. Biz kendi değerlerimize ve geleneklerimize gerçek anlamda sahip çıkarsak, peygamberi anlarsak, bu toplumun sevgi toplumu olmaması için hiçbir neden yok”        

HABER MELİK EVREN

 

Denizli'de Mevlid Kandili dolayısı ile 2. Ticariyol esnafı bugün, etli pilav, ayran ve lokma ikramında bulundu.

 

İkinci Ticari Yol Üzerinde Bulunan Esnaf, Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle lokma, etli pilav ve ayran dağıtıyor. Davetliler ve yoldan geçen herkesin yararlandığı ikramlardan yararlanıyor. Hem Müftülükler hem de vatandaşlar tarafından Hafta boyunca düzenlenen çeşitli etkinliklerle Peygamber Efendimizin dünyaya gelişlerinin kutlandığını, kendilerinin de lokma hayrıyla bu etkinliklere katılmak istediklerini belirten İkinci Ticari Yol esnafları şunları söyledi; “Bugünlerde insanların Peygamber sevgisiyle bir araya gelmesi, kaynaşması, bütünleşmesi ve güzel duygularla birbirlerine yaklaşım göstermesinin hem ülke birliğine, bütünlüğüne, barış ve kardeşliğine vesile olacaktır. Peygamberimiz Hz. Muhammed’in hayatını okuduğumuzda sevgiyi, hoşgörüyü, dostluğu, kardeşliği, yardımlaşmayı ve paylaşmayı çok net bir biçimde görüyoruz. Biz kendi değerlerimize ve geleneklerimize gerçek anlamda sahip çıkarsak, peygamberi anlarsak, bu toplumun sevgi toplumu olmaması için hiçbir neden yok”  

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.