Evde bakım yüzleri güldürüyor

DENİZLİ 04.01.2017 - 14:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Evde bakım yüzleri güldürüyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım ve Koordinasyon Merkezi, bakıma muhtaç vatandaşların yüzlerini güldürmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haziran ayında hizmete giren merkez, bugüne kadar ihtiyaç sahibi 740 kişinin yardımına koşarak dertlerine derman oldu.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Projesi kapsamında 10 Haziran 2016 tarihinde faaliyetlerine başlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım ve Koordinasyon Merkezi, çaresizlere çare olmaya devam ediyor. Günlük yaşam faaliyetlerini tek başına sürdüremeyen, evde bakım hizmetine ihtiyaç duyan; yaşlı, engelli, yatalak ve maddi durumu yetersiz vatandaşların kişisel bakımları ile yaşadıkları evin temizlik ihtiyaçları, toplam 8 araç ve 30 personel ile karşılanıyor.     740 kişiye hizmet verildi   Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım Koordinasyon Merkezi’nin 0 (258) 377 20 12 numaralı çağrı hattına 7 ayda toplam 940 başvuru yapıldı. Yapılan değerlendirme sonucu 740 kişiye, ihtiyaç ivediliğine göre 15 gün, 1 ay ve 2 aylık periyotlarda 2511 kez evde bakım hizmeti verildi. 761 kişiye ise kişisel bakım hizmeti sunuldu. Bakıma muhtaç vatandaşlar ev temizliği ile kişisel bakım ve temizliklerini yapan ekiplere ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür ederek, hayır dualarında bulundu.   “Duaları bizlere güç veriyor”   Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, sosyal belediyecilik alanında Türkiye’ye örnek uygulamalar gerçekleştirdiklerini belirterek, “Yaşlı, engelli, yatalak ve maddi durumu yetersiz olup kişisel bakımı ve ev temizliğini yapamayan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım eli uzatmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Dertlerine çare olmaya gayret ettiğimiz bu güzel insanların hayır dualarını almak bizlere güç veriyor. Belediyecilik sadece yol yapmak değildir, bu işin bir de sosyal ve toplumsal yönü vardır. Denizli’de yardıma muhtaç vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalarımız her alanda sürecek” diye konuştu.  
Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım ve Koordinasyon Merkezi, bakıma muhtaç vatandaşların yüzlerini güldürmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haziran ayında hizmete giren merkez, bugüne kadar ihtiyaç sahibi 740 kişinin yardımına koşarak dertlerine derman oldu.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Projesi kapsamında 10 Haziran 2016 tarihinde faaliyetlerine başlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım ve Koordinasyon Merkezi, çaresizlere çare olmaya devam ediyor. Günlük yaşam faaliyetlerini tek başına sürdüremeyen, evde bakım hizmetine ihtiyaç duyan; yaşlı, engelli, yatalak ve maddi durumu yetersiz vatandaşların kişisel bakımları ile yaşadıkları evin temizlik ihtiyaçları, toplam 8 araç ve 30 personel ile karşılanıyor.

 

 

740 kişiye hizmet verildi

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım Koordinasyon Merkezi’nin 0 (258) 377 20 12 numaralı çağrı hattına 7 ayda toplam 940 başvuru yapıldı. Yapılan değerlendirme sonucu 740 kişiye, ihtiyaç ivediliğine göre 15 gün, 1 ay ve 2 aylık periyotlarda 2511 kez evde bakım hizmeti verildi. 761 kişiye ise kişisel bakım hizmeti sunuldu. Bakıma muhtaç vatandaşlar ev temizliği ile kişisel bakım ve temizliklerini yapan ekiplere ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür ederek, hayır dualarında bulundu.

 

“Duaları bizlere güç veriyor”

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, sosyal belediyecilik alanında Türkiye’ye örnek uygulamalar gerçekleştirdiklerini belirterek, “Yaşlı, engelli, yatalak ve maddi durumu yetersiz olup kişisel bakımı ve ev temizliğini yapamayan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım eli uzatmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Dertlerine çare olmaya gayret ettiğimiz bu güzel insanların hayır dualarını almak bizlere güç veriyor. Belediyecilik sadece yol yapmak değildir, bu işin bir de sosyal ve toplumsal yönü vardır. Denizli’de yardıma muhtaç vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalarımız her alanda sürecek” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.