Evde Kal çağrısına uyan adam yufka hamuru açtı

DENİZLİ 21.03.2020 - 15:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Evde Kal çağrısına uyan adam yufka hamuru açtı

Denizli’de ‘Evde Kal’ çağrısına uyan adam eşinin pişirdiği yufkaların hamurunu açarak yardımcı oldu.   Krono Virüs nedeniyle Sağlık Bakanlığı tarafından ‘Evde Kal’ çağrısına Denizli genelinde uyum sağlandı.  Denizli kent merkezinde ve ilçelerinde caddeler ve sokaklar sakin geçerken, vatandaşlar yapılan çağrılara uyuyor. Evde kal çağrısına uyan Çameli Kızılyayla Mahallesi’nde ikamet eden Ramazan Arslan isimli vatandaş ise eşinin ve gelininin pişirdiği yufkalara yardımcı olarak 50 adet yufka hamurunu açtı.   Evde kalmayı fırsata çeviren ve can sıkıntısını gidermek için eşine ve gelinine yufka açarak yardımcı olan Arslan’ı, oğlu cep telefonu ile kaydetti. Çekilen görüntüler sosyal medyada paylaşılması üzerine Ramazan Arslan’a tebrik mesajları yağdı.  

Denizli’de ‘Evde Kal’ çağrısına uyan adam eşinin pişirdiği yufkaların hamurunu açarak yardımcı oldu.

 

Krono Virüs nedeniyle Sağlık Bakanlığı tarafından ‘Evde Kal’ çağrısına Denizli genelinde uyum sağlandı.  Denizli kent merkezinde ve ilçelerinde caddeler ve sokaklar sakin geçerken, vatandaşlar yapılan çağrılara uyuyor. Evde kal çağrısına uyan Çameli Kızılyayla Mahallesi’nde ikamet eden Ramazan Arslan isimli vatandaş ise eşinin ve gelininin pişirdiği yufkalara yardımcı olarak 50 adet yufka hamurunu açtı.

 

Evde kalmayı fırsata çeviren ve can sıkıntısını gidermek için eşine ve gelinine yufka açarak yardımcı olan Arslan’ı, oğlu cep telefonu ile kaydetti. Çekilen görüntüler sosyal medyada paylaşılması üzerine Ramazan Arslan’a tebrik mesajları yağdı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.