"Eve geliyorum" mesajı atan genç kız kayboldu!

DENİZLİ 10.09.2018 - 17:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

"Eve geliyorum" mesajı atan genç kız kayboldu!

Denizli'de arkadaşları ile gezdikten sonra ailesine "eve geliyorum" diye mesajı atan 15 yaşındaki genç kızdan dün akşamdan itibaren haber alınamıyor.   Merkezefendi İlçesi'nde dün gece saat 22:30 sıralarında ailesine mesaj atarak 'eve geliyorum' diyen, 15 yaşındaki Sevdegül Rüzgar'a bir daha ulaşılamadı. İddialara göre, arkadaşları ile dışarı dolaşmaya çıkan 15 yaşındaki Sevdegül Rüzgar, bir arkadaşı tarafından motosiklet ile evine bırakmak istedi. Arkadaşının motosikleti Devrim Caddesi üzerinde bozulanca, Esma Hatun Cami önünde indirdi. Hacı Kaplanlar Mahallesi'ndeki evine gitmek için yola çıkan genç kız ailesine cep tefeonu ile "eve geliyorum" mesajı attı. Mesajdan sonra eve gitmeyen genç kıza daha sonra ulaşılamadı. Telefonu kapalı olan genç kızın en son yaya olarak Bayramyeri'nde görüldüğü saptandı.   Ailesinin tüm aramalara rağmen ulaşamadıkları kızlarının kayıp olduğunu polise bildirdi. Abla Emine Rüzgar, Kardeşinin üzerinde siyah askılı tişört ve kot ceket bulunduğunu, bulunması için arama çalışmalarına devam ettiklerini aktardı.   Aile, Sevdegül Rüzgar'ın yerini bilen veya görenlerin 155 polis imdat hattına veya 0554 130 00 38 nolu telefona ulaşmalarını istedi.  

Denizli'de arkadaşları ile gezdikten sonra ailesine "eve geliyorum" diye mesajı atan 15 yaşındaki genç kızdan dün akşamdan itibaren haber alınamıyor.

 

Merkezefendi İlçesi'nde dün gece saat 22:30 sıralarında ailesine mesaj atarak 'eve geliyorum' diyen, 15 yaşındaki Sevdegül Rüzgar'a bir daha ulaşılamadı.



İddialara göre, arkadaşları ile dışarı dolaşmaya çıkan 15 yaşındaki Sevdegül Rüzgar, bir arkadaşı tarafından motosiklet ile evine bırakmak istedi. Arkadaşının motosikleti Devrim Caddesi üzerinde bozulanca, Esma Hatun Cami önünde indirdi. Hacı Kaplanlar Mahallesi'ndeki evine gitmek için yola çıkan genç kız ailesine cep tefeonu ile "eve geliyorum" mesajı attı. Mesajdan sonra eve gitmeyen genç kıza daha sonra ulaşılamadı. Telefonu kapalı olan genç kızın en son yaya olarak Bayramyeri'nde görüldüğü saptandı.

 

Ailesinin tüm aramalara rağmen ulaşamadıkları kızlarının kayıp olduğunu polise bildirdi. Abla Emine Rüzgar, Kardeşinin üzerinde siyah askılı tişört ve kot ceket bulunduğunu, bulunması için arama çalışmalarına devam ettiklerini aktardı.

 

Aile, Sevdegül Rüzgar'ın yerini bilen veya görenlerin 155 polis imdat hattına veya 0554 130 00 38 nolu telefona ulaşmalarını istedi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.