Evet mi? Hayır mı?

DİĞER 27.01.2017 - 08:21, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Evet mi? Hayır mı?

denizli haber / denizli 20 haber / Evet mi? Hayır mı?

Herkesin dilinde bir “başkanlık” kelimesi almış gidiyor. Hayır mı şer mi getirir bilmeden, ya “evet” diyoruz ya da “hayır” hiç kimseye buradan şunu yapın deme lüksüm yok fakat gücümün yettiği kadarı ile bilinçli olmanız hususunda çığlıklar bile atabilirim.   Gece saat bir buçuk iki gibi arkadaşım ile “evet” mi yoksa “hayır” mı desek diye istişare ediyoruz. Ama o kadar soru var ki cevap bekleyen, o yüzden hala bir sonuca ulaşmış değiliz… YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!
denizli haber / denizli 20 haber / Evet mi? Hayır mı?

Herkesin dilinde bir “başkanlık” kelimesi almış gidiyor. Hayır mı şer mi getirir bilmeden, ya “evet” diyoruz ya da “hayır” hiç kimseye buradan şunu yapın deme lüksüm yok fakat gücümün yettiği kadarı ile bilinçli olmanız hususunda çığlıklar bile atabilirim.

 

Gece saat bir buçuk iki gibi arkadaşım ile “evet” mi yoksa “hayır” mı desek diye istişare ediyoruz. Ama o kadar soru var ki cevap bekleyen, o yüzden hala bir sonuca ulaşmış değiliz…

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.