Evin balkonunda kendini astı

ASAYİŞ 14.11.2016 - 07:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Evin balkonunda kendini astı

denizli haber / denizli 20 haber / Evin balkonunda kendini astı

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde meydana gelen olayda 34 yaşındaki kadın evin balkonunda kendini asarak intihar etti.   Olay, Sevindik Mahallesi 2312 sokakta meydana geldi.  34 yaşındaki Eda K. isimli kadın oturduğu evin balkonuna kendisini asarak yaşamına son verdi.    İddiaya göre, bir süre önce eşinden boşanan iki çocuk annesi Eda K.’den bir süre haber alamayan oğlu ve eski eşi Sevindik Mahallesi’ndeki eve geldiklerinde üzücü manzara ile karşılaştı. 34 yaşındaki kadın evinin balkonuna kendini asarak intihar etmiş halde bulan ailesi hemen emniyet güçleri ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Emniyet güçleri olay ile ilgili olarak soruşturma başlatırken iki çocuk annesi kadının cansız bedeni otopsi için hastaneye kaldırıldı.
denizli haber / denizli 20 haber / Evin balkonunda kendini astı

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde meydana gelen olayda 34 yaşındaki kadın evin balkonunda kendini asarak intihar etti.

 

Olay, Sevindik Mahallesi 2312 sokakta meydana geldi.  34 yaşındaki Eda K. isimli kadın oturduğu evin balkonuna kendisini asarak yaşamına son verdi. 

 

İddiaya göre, bir süre önce eşinden boşanan iki çocuk annesi Eda K.’den bir süre haber alamayan oğlu ve eski eşi Sevindik Mahallesi’ndeki eve geldiklerinde üzücü manzara ile karşılaştı. 34 yaşındaki kadın evinin balkonuna kendini asarak intihar etmiş halde bulan ailesi hemen emniyet güçleri ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Emniyet güçleri olay ile ilgili olarak soruşturma başlatırken iki çocuk annesi kadının cansız bedeni otopsi için hastaneye kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.