Evinin yolunda öldü!

DENİZLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.11.2018 - 09:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Evinin yolunda öldü!

Denizli'de kahveden çıkıp evine doğru giden yaşlı adam yolda kalp krizi geçirerek hayatının kaybetti.  Edinilen bilgiye göre olay, Tavas ilçesi Avdan Mahallesinde yaşandı. İddiaya göre, arkadaşlarıyla kahvede oturan Nuri Ekiz (70), kahveden eve gitmek için ayrıldı. Ekiz’in evinin yolunda bir anda yere yığıldığını gören komşuları yaşlı adamın yardımına koştu.  Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Ekiz’in kalp krizi geçirdiğini ve hayatını kaybettiğini belirledi.  Ekizin cenazesi otopsi yapılmak üzere hastaneye götürüldü. 

Denizli'de kahveden çıkıp evine doğru giden yaşlı adam yolda kalp krizi geçirerek hayatının kaybetti. 


Edinilen bilgiye göre olay, Tavas ilçesi Avdan Mahallesinde yaşandı. İddiaya göre, arkadaşlarıyla kahvede oturan Nuri Ekiz (70), kahveden eve gitmek için ayrıldı. Ekiz’in evinin yolunda bir anda yere yığıldığını gören komşuları yaşlı adamın yardımına koştu. 


Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Ekiz’in kalp krizi geçirdiğini ve hayatını kaybettiğini belirledi. 


Ekizin cenazesi otopsi yapılmak üzere hastaneye götürüldü. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.