Evlendirme vaadiyle 12 bin lirasını aldı kaçtı

ASAYİŞ 10.06.2017 - 10:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Evlendirme vaadiyle 12 bin lirasını aldı kaçtı

Denizli'de yaşlı bir adamı evlendirme vaadiyle dolandıran ve paralarını alarak kaçan zanlı kayıplara karıştı.

Denizli'de yaşlı bir adamı evlendirme vaadiyle dolandıran ve paralarını alarak kaçan zanlı kayıplara karıştı.   DENİZLİ20HABER Edinilen bilgiye göre, dün akşam Asmalı Evler Mahallesi 6642 sokakta gerçekleşen olayda, evlendirme vaadiyle kandırdığı yaşlı adamın 12 bin TL.'sini alarak kaçan kişi kayıplara karıştı.   İddialara göre zanlı bir parkta gözüne kestirdiği yaşlı adamın yanına yaklaştı. Önce sohbet edip güvenini kazandığı yaşlı adamı evlendirme vaadiyle ikna etti. Daha sonra 6642 sokaktaki evine birlikte giden zanlı evlendirme vaadiyle kandırıldığı yaşlı adamdan 12 bin TL. alarak para bozdurmak için olay yerinden ayrıldı. Bir daha geri dönmeye zanlı aldığı parayla kayıplara karıştı.   Dolandırıldığını anlayan yaşlı adam, durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri yaşlı adamla birlikte zanlıyı aramaya koyuldu. Tüm aramalara rağmen bulunamayan dolandırıcının arama çalışmaları devam ediyor.   Olayla ilgili geniş çalışma başlatıldı.
Denizli'de yaşlı bir adamı evlendirme vaadiyle dolandıran ve paralarını alarak kaçan zanlı kayıplara karıştı.

Denizli'de yaşlı bir adamı evlendirme vaadiyle dolandıran ve paralarını alarak kaçan zanlı kayıplara karıştı.

 

DENİZLİ20HABER

Edinilen bilgiye göre, dün akşam Asmalı Evler Mahallesi 6642 sokakta gerçekleşen olayda, evlendirme vaadiyle kandırdığı yaşlı adamın 12 bin TL.'sini alarak kaçan kişi kayıplara karıştı.

 

İddialara göre zanlı bir parkta gözüne kestirdiği yaşlı adamın yanına yaklaştı. Önce sohbet edip güvenini kazandığı yaşlı adamı evlendirme vaadiyle ikna etti. Daha sonra 6642 sokaktaki evine birlikte giden zanlı evlendirme vaadiyle kandırıldığı yaşlı adamdan 12 bin TL. alarak para bozdurmak için olay yerinden ayrıldı. Bir daha geri dönmeye zanlı aldığı parayla kayıplara karıştı.

 

Dolandırıldığını anlayan yaşlı adam, durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri yaşlı adamla birlikte zanlıyı aramaya koyuldu. Tüm aramalara rağmen bulunamayan dolandırıcının arama çalışmaları devam ediyor.

 

Olayla ilgili geniş çalışma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.