Evli ve bir çocuk annesinden haber alınamıyor

DENİZLİ 04.02.2017 - 12:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Evli ve bir çocuk annesinden haber alınamıyor

Denizli Pamukkale ilçesinde yaşayan evli ve bir çocuk annesi kadından dünden beri haber alınamıyor.

Pamukkale ilçesi Kervansaray Mahallesi'nde yaşayan,21 yaşındaki ve 2.5 yaşında bir çocuğu olan Tuğçe Uysal'dan haber alınamıyor.   Dün sabah saatlerinden evden ayrılan, 21 yaşındaki evli ve iki buçuk yaşında bir bebeği bulunan Tuğçe Uysal henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı ortadan kayboldu. Son olarak Pamukkale'de görüldüğü belirtilen Uysal'ın ailesi polise ihbarda bulundu.   Emniyet güçlerinin ve ailesinin kayıp olan Uysalı bulma çalışmaları devam ediyor. Ailesi Tuğçe Uysal’ı görenlerin en yakın karakola veya 0 536 934 59 01 ve 0 543 613 03 43 nolu telefon numaralarını arayarak bildirmeleri istendi.
Denizli Pamukkale ilçesinde yaşayan evli ve bir çocuk annesi kadından dünden beri haber alınamıyor.

Pamukkale ilçesi Kervansaray Mahallesi'nde yaşayan,21 yaşındaki ve 2.5 yaşında bir çocuğu olan Tuğçe Uysal'dan haber alınamıyor.

 

Dün sabah saatlerinden evden ayrılan, 21 yaşındaki evli ve iki buçuk yaşında bir bebeği bulunan Tuğçe Uysal henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı ortadan kayboldu. Son olarak Pamukkale'de görüldüğü belirtilen Uysal'ın ailesi polise ihbarda bulundu.

 

Emniyet güçlerinin ve ailesinin kayıp olan Uysalı bulma çalışmaları devam ediyor. Ailesi Tuğçe Uysal’ı görenlerin en yakın karakola veya 0 536 934 59 01 ve 0 543 613 03 43 nolu telefon numaralarını arayarak bildirmeleri istendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.