Evlilik Okulu’nda 53 kursiyere sertifikaları verildi

EĞİTİM 29.03.2018 - 11:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Evlilik Okulu’nda 53 kursiyere sertifikaları verildi

Denizli Büyükşehir Belediyesinin ödüllü projelerinden Ailemi Seviyorum kapsamında hayata geçirdiği "Sağlıklı Evlilik Okulu" 35. dönemi tamamlandı. Eğitimlerini tamamlayan 53 kursiyere sertifikaları verildi.   Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından 2012 yılında hayata geçirilen ve bu güne kadar çok sayıda kursiyere hizmet veren Sağlıklı Evlilik Okulu'nda 34. dönem eğitimleri sona erdi. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi’nde 35. Dönem Sağlıklı Evlilik Okulu Sertifika Töreni düzenlendi. Törene, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Psikolog Gülay Korkut ve kursiyerler katıldı. Yaklaşık 1 ay süren eğitimin ardından 53 kursiyerin sertifika alacağını kaydeden Değirmenci, “Bireylerin evliliğe bir parça olsun hazır başlayabilmelerine katkı sağlamak adına Büyükşehir Belediyesi olarak 6 yıldır bu projeye devam ediyoruz" dedi.   "Toplumların yapı taşı ailedir"   Ailemi Seviyorum projesini çok önemsediklerini vurgulayan Değirmenci, toplumların yapı taşının aile olduğunu belirterek, "Türk toplumunun geleceği de sağlıklı ailelerden oluşacak. Milletini, vatanını, bayrağını seven nesiller sağlıklı ve huzurlu ailelerde yetişiyor" diye konuştu. Konuşmanın ardından Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci kursiyerlere sertifikalarını verdi.        

Denizli Büyükşehir Belediyesinin ödüllü projelerinden Ailemi Seviyorum kapsamında hayata geçirdiği "Sağlıklı Evlilik Okulu" 35. dönemi tamamlandı. Eğitimlerini tamamlayan 53 kursiyere sertifikaları verildi.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından 2012 yılında hayata geçirilen ve bu güne kadar çok sayıda kursiyere hizmet veren Sağlıklı Evlilik Okulu'nda 34. dönem eğitimleri sona erdi. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi’nde 35. Dönem Sağlıklı Evlilik Okulu Sertifika Töreni düzenlendi. Törene, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Psikolog Gülay Korkut ve kursiyerler katıldı. Yaklaşık 1 ay süren eğitimin ardından 53 kursiyerin sertifika alacağını kaydeden Değirmenci, “Bireylerin evliliğe bir parça olsun hazır başlayabilmelerine katkı sağlamak adına Büyükşehir Belediyesi olarak 6 yıldır bu projeye devam ediyoruz" dedi.

 

"Toplumların yapı taşı ailedir"

 

Ailemi Seviyorum projesini çok önemsediklerini vurgulayan Değirmenci, toplumların yapı taşının aile olduğunu belirterek, "Türk toplumunun geleceği de sağlıklı ailelerden oluşacak. Milletini, vatanını, bayrağını seven nesiller sağlıklı ve huzurlu ailelerde yetişiyor" diye konuştu. Konuşmanın ardından Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci kursiyerlere sertifikalarını verdi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.