Evlilik okulunda 32. Dönem Başladı

EĞİTİM 30.04.2017 - 15:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Evlilik okulunda 32. Dönem Başladı

Denizli Büyükşehir Belediyesinin "Ailemi Seviyorum" projesi kapsamında düzenlediği Evlilik Okulu'nda 32. dönem başladı.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin "Ailemi Seviyorum" projesi kapsamında düzenlediği Evlilik Okulu'nda 32. dönem başladı.      Denizli Büyükşehir Belediyesinin 2012 yılında hayata geçirerek Türkiye'ye örnek olan "Ailemi Seviyorum" projesi kapsamında düzenlediği Evlilik Okulu’nda 32. dönem başladı. Aileye bağlı iletişim problemlerinin azaltılması, nitelikli ve mutlu evliliklerin kurulması, faydalı ve sağlıklı bireylerin yetişebilmesi hedefiyle hizmet veren Evlilik Okulu’nun 32. dönem ilk dersine, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Psikolog Gülay Korkut ve kursiyerler katıldı. Eğitim anlamında Büyükşehir Belediyesinin başarılı ve örnek çalışmalar yaptığını kaydeden Genel Sekreter Yardımcısı Gökoğlan, “Evlilik öncesi, evlilik anı ve evlilik sonrasında geçen bu uzun süreç içerisinde karşılaşacağınız her türlü olumlu ve olumsuz konular sizlere uzmanımız tarafından anlatılacak" dedi.     Sürekliliği olan bir kurs   Evlilik Okulu'nun sürekliliği olan bir kurs olduğunu bunun dışında Hamililik Okulu kursları da verdiklerini kaydeden Genel Sekreter Yardımcısı Gökoğlan, "16 gün sürecek eğitimlerde anlatılacak konular evliliğinize büyük katkılar sağlayacak. Evliliklerinizin hayırlı, uzun ve mutlu olmasını temenni ediyoruz” dedi. Konuşmanın ardından Psikolog Gülay Korkut tarafından kursiyerlere ilk ders verildi.
Denizli Büyükşehir Belediyesinin "Ailemi Seviyorum" projesi kapsamında düzenlediği Evlilik Okulu'nda 32. dönem başladı.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin "Ailemi Seviyorum" projesi kapsamında düzenlediği Evlilik Okulu'nda 32. dönem başladı. 

 

 

Denizli Büyükşehir Belediyesinin 2012 yılında hayata geçirerek Türkiye'ye örnek olan "Ailemi Seviyorum" projesi kapsamında düzenlediği Evlilik Okulu’nda 32. dönem başladı. Aileye bağlı iletişim problemlerinin azaltılması, nitelikli ve mutlu evliliklerin kurulması, faydalı ve sağlıklı bireylerin yetişebilmesi hedefiyle hizmet veren Evlilik Okulu’nun 32. dönem ilk dersine, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Psikolog Gülay Korkut ve kursiyerler katıldı. Eğitim anlamında Büyükşehir Belediyesinin başarılı ve örnek çalışmalar yaptığını kaydeden Genel Sekreter Yardımcısı Gökoğlan, “Evlilik öncesi, evlilik anı ve evlilik sonrasında geçen bu uzun süreç içerisinde karşılaşacağınız her türlü olumlu ve olumsuz konular sizlere uzmanımız tarafından anlatılacak" dedi.

 

 

Sürekliliği olan bir kurs

 

Evlilik Okulu'nun sürekliliği olan bir kurs olduğunu bunun dışında Hamililik Okulu kursları da verdiklerini kaydeden Genel Sekreter Yardımcısı Gökoğlan, "16 gün sürecek eğitimlerde anlatılacak konular evliliğinize büyük katkılar sağlayacak. Evliliklerinizin hayırlı, uzun ve mutlu olmasını temenni ediyoruz” dedi. Konuşmanın ardından Psikolog Gülay Korkut tarafından kursiyerlere ilk ders verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.