Eylül Ayı Halk Toplantısı Gerçekleştirildi

DENİZLİ 11.09.2018 - 11:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Eylül Ayı Halk Toplantısı Gerçekleştirildi

Halk Toplantıları Eylül Ayı buluşması Vali Yardımcısı Celalettin Cantürk başkanlığında gerçekleştirildi. Vatandaşlar toplantıda sorun, talep ve şikâyetlerini direkt olarak Vali Yardımcısı Celalettin Cantürk’e iletti.   Valilik Konferans Salonunda düzenlenen toplantıda; Vali Yardımcısı Celalettin Cantürk, vatandaşlarla tek tek görüşerek sorunları hakkında bilgi aldı. Vali Yardımcısı Cantürk, sorunlara çözüm bulunması için ilgili Daire Müdürlükleri ile görüşüleceğini belirtti.   Toplantıda sorunlarını aktaran vatandaşlar, gerek bireysel gerekse mahallelerinde bulunan bir çok talep ve şikâyetini aktarma fırsatı buldu.    

Halk Toplantıları Eylül Ayı buluşması Vali Yardımcısı Celalettin Cantürk başkanlığında gerçekleştirildi. Vatandaşlar toplantıda sorun, talep ve şikâyetlerini direkt olarak Vali Yardımcısı Celalettin Cantürk’e iletti.

 

Valilik Konferans Salonunda düzenlenen toplantıda; Vali Yardımcısı Celalettin Cantürk, vatandaşlarla tek tek görüşerek sorunları hakkında bilgi aldı. Vali Yardımcısı Cantürk, sorunlara çözüm bulunması için ilgili Daire Müdürlükleri ile görüşüleceğini belirtti.

 

Toplantıda sorunlarını aktaran vatandaşlar, gerek bireysel gerekse mahallelerinde bulunan bir çok talep ve şikâyetini aktarma fırsatı buldu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.