Fabrikada tek kişide görülen vaka önce çalışanlara sonra ailelerine bulaştı

DENİZLİ 28.07.2020 - 11:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Fabrikada tek kişide görülen vaka önce çalışanlara sonra ailelerine bulaştı

Denizli'de bir işçide görülen pozitif vaka sonrası 25 gündür kapalı olan fabrikada korkulan oldu. Koronavirüsün çalışanlara ve ailelerine bulaşması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti. Denizli Valiliği, yaptığı açıklamada tedbirlere yeterince uyulmadığına dikkat çekti.   Denizli'de 1 kişide korona virüs testinin pozitif çıkmasıyla başlayan süreçte çalışanların büyük çoğunluğuna virüs bulaştı. 25 gündür kapalı olduğu öğrenilen fabrikada çalışanlar evlerine gönderilirken, 1 kişinin korona virüs nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenildi.    Konuyla ilgili olarak Denizli Valiliği’nden yapılan açıklamada, "Tedbirlere yeterince uyulmadığı anlaşılan bir fabrikada tek pozitif vaka ile başlayan süreçte çalışanların büyük çoğunluğu Covid-19’a yakalandı. 25 gündür kapalı olan fabrikada çalışanlarla birlikte ailelerine de bulaştı. Ne yazık ki bir kişi de hayatını kaybetti" denildi.    

Denizli'de bir işçide görülen pozitif vaka sonrası 25 gündür kapalı olan fabrikada korkulan oldu. Koronavirüsün çalışanlara ve ailelerine bulaşması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti. Denizli Valiliği, yaptığı açıklamada tedbirlere yeterince uyulmadığına dikkat çekti.

 

Denizli'de 1 kişide korona virüs testinin pozitif çıkmasıyla başlayan süreçte çalışanların büyük çoğunluğuna virüs bulaştı. 25 gündür kapalı olduğu öğrenilen fabrikada çalışanlar evlerine gönderilirken, 1 kişinin korona virüs nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenildi. 

 

Konuyla ilgili olarak Denizli Valiliği’nden yapılan açıklamada, "Tedbirlere yeterince uyulmadığı anlaşılan bir fabrikada tek pozitif vaka ile başlayan süreçte çalışanların büyük çoğunluğu Covid-19’a yakalandı. 25 gündür kapalı olan fabrikada çalışanlarla birlikte ailelerine de bulaştı. Ne yazık ki bir kişi de hayatını kaybetti" denildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.