Fatih Alt geçitte zincirleme kaza

DENİZLİ 06.02.2017 - 11:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Fatih Alt geçitte zincirleme kaza

Denizli Pamukkale İlçesi YSE kavşağı Fatih Alt Geçit'te meydana gelen zincirleme kazaya 4 araç karıştı.

Edinilen bilgiye göre, YSE Fatih Alt geçitte, iddialara göre bir otomobilin arızalanması sonucu seyir halindeki araçların son anda fark etmesi kazaya engel olamadı.   Arızalanan otomobili son anda fark eden diğer otomobil ve kamyon zincirleme kazaya karıştı. 20 ED 382 plakalı otomobil ile 48 LA 058 plakalı kamyon ve 35 AD 0530 plakalı otomobil meydana gelen üzücü kaza sonrası ağır maddi hasar aldı. Plakası öğrenilemeyen otomobil de arkadan çarpılma sonucu hasar aldı.    Kaza sonrası altgeçit trafiğe kapatıldı. Kazaya ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekiplerine geldi. Meydana gelen zincirleme kazada yaralanan olmazken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.    
Denizli Pamukkale İlçesi YSE kavşağı Fatih Alt Geçit'te meydana gelen zincirleme kazaya 4 araç karıştı.

Edinilen bilgiye göre, YSE Fatih Alt geçitte, iddialara göre bir otomobilin arızalanması sonucu seyir halindeki araçların son anda fark etmesi kazaya engel olamadı.

 

Arızalanan otomobili son anda fark eden diğer otomobil ve kamyon zincirleme kazaya karıştı. 20 ED 382 plakalı otomobil ile 48 LA 058 plakalı kamyon ve 35 AD 0530 plakalı otomobil meydana gelen üzücü kaza sonrası ağır maddi hasar aldı. Plakası öğrenilemeyen otomobil de arkadan çarpılma sonucu hasar aldı.

 

 Kaza sonrası altgeçit trafiğe kapatıldı. Kazaya ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekiplerine geldi. Meydana gelen zincirleme kazada yaralanan olmazken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.