Fatih Köprülü Kavşak'ta zincirleme kaza

DENİZLİ 21.11.2016 - 07:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Fatih Köprülü Kavşak'ta zincirleme kaza

denizli haber / denizli 20 haber / Fatih Köprülü Kavşak'ta zincirleme kaza

Denizli Pamukkale İlçesi’nde Fatih Köprülü Kavşak girişinde meydana gelen zincirleme kazada 6 araç birbirine girerken, kazada 9 kişi yaralandı.   Kaza,  Fevzi Çakmak Bulvarı Fatih köprülü kavşağı girişinde dün akşam saatlerinde meydana geldi. Dikkatsizlik sonucu meydana gelen zincirleme kazada 6 araç birbirine girdi. Can pazarının yaşandığı kazada olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi.   Meydana gelen kaza da ise 9 kişi yaralandı. Yaralıların içerisinde 3 aylık hamile bir kadın ile çocuklarında bulunduğu öğrenildi. Araçlarda büyük maddi hasar meydana gelirken kazazedeler ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edildi.  Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.      
denizli haber / denizli 20 haber / Fatih Köprülü Kavşak'ta zincirleme kaza

Denizli Pamukkale İlçesi’nde Fatih Köprülü Kavşak girişinde meydana gelen zincirleme kazada 6 araç birbirine girerken, kazada 9 kişi yaralandı.

 

Kaza,  Fevzi Çakmak Bulvarı Fatih köprülü kavşağı girişinde dün akşam saatlerinde meydana geldi. Dikkatsizlik sonucu meydana gelen zincirleme kazada 6 araç birbirine girdi. Can pazarının yaşandığı kazada olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

 

Meydana gelen kaza da ise 9 kişi yaralandı. Yaralıların içerisinde 3 aylık hamile bir kadın ile çocuklarında bulunduğu öğrenildi. Araçlarda büyük maddi hasar meydana gelirken kazazedeler ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edildi.

 Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.  

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.