Feci kazada sağ kurtuldu!

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.12.2017 - 12:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Feci kazada sağ kurtuldu!

Aydın-Denizli karayolunda meydana gelen tarfik kazasında Denizli plakalı otomobil ile traktörün çarpışması sonucu 2 araç hurdaya döndü. Kazada paramparça olan traktörün sürücüsü feci kazadan sağ kurtuldu.   Kaza, Sultanhisar ilçesi Kavaklı Mahallesi girişinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Geçtiğimiz ay çevre sakinlerinin talebi üzerine trafik ışığı takılan Kavaklı Kavşağı'nda Kamuran Y. yönetimindeki 35 LBM 81 plakalı traktör ile yolun karşısına geçmek istediği sırada kavşakta Aydın-Denizli yolunda seyretmekte olan A.T. yönetimindeki 20 P 0749 plakalı otomobil ile çarpıştı.   Kazada otomobilde maddi hasar meydana gelirken otomobilin çarptığı traktör parçalara bölündü. Hurdaya dönen traktörün sürücüsü ile otomobil sürücüsü olay yerine gelen ambulanslarla Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.   Kaza ileilgili soruşturma başlatılırken, kaza nedeniyle karayolunda trafik akışı bir süre kontrollü olarak sağlandı.

Aydın-Denizli karayolunda meydana gelen tarfik kazasında Denizli plakalı otomobil ile traktörün çarpışması sonucu 2 araç hurdaya döndü. Kazada paramparça olan traktörün sürücüsü feci kazadan sağ kurtuldu.

 

Kaza, Sultanhisar ilçesi Kavaklı Mahallesi girişinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Geçtiğimiz ay çevre sakinlerinin talebi üzerine trafik ışığı takılan Kavaklı Kavşağı'nda Kamuran Y. yönetimindeki 35 LBM 81 plakalı traktör ile yolun karşısına geçmek istediği sırada kavşakta Aydın-Denizli yolunda seyretmekte olan A.T. yönetimindeki 20 P 0749 plakalı otomobil ile çarpıştı.

 

Kazada otomobilde maddi hasar meydana gelirken otomobilin çarptığı traktör parçalara bölündü. Hurdaya dönen traktörün sürücüsü ile otomobil sürücüsü olay yerine gelen ambulanslarla Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

 

Kaza ileilgili soruşturma başlatılırken, kaza nedeniyle karayolunda trafik akışı bir süre kontrollü olarak sağlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.