Fedakar Genç İmam Gece Gündüz Çalışıyor

YAŞAM 18.04.2020 - 22:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Fedakar Genç İmam Gece Gündüz Çalışıyor

Denizli'nin Çivril İlçesi'nde 7 yıldır İmamlık yapan 27 yaşındaki Baki Koç, yediden yetmişe herkesin hayır duasını alıyor. Cami'de insanlara Kur'an-ı Kerim eğitimi, namaz kılma, ilmihal bilgiler verirken, cami dışında da hayır hasenat işlerine koşarak insanlara maddi ve manevi destek veriyor.   Genç İmam Çivril İlçesi Yassıhöyük Mahallesi'nde  İmam Hatip olarak görev yapıyor. Aynı zamanda İnsani Yardım Vakfı'nın Çivril İlçe Başkanlığı'nı da yürüterek hayır hasenat işleri yürütüyor. Hayır severlerden gelen yardımları ihtiyaç sahiplerine ekibiyle birlikte ulaştırıyor. Özellikle Yaz Kur'an Kursları'nda öğrencilere eğitim verirken, okullarda da konferans ve seminerler düzenliyor. Yetim, genç, yaşlı demeden herkesin yardımına koşarak Çivril halkının gönlünü kazanarak 7 yılda sevilen imam olan Baki Koç, gece gündüz demeden maddi manevi herkesin derdine çare oluyor.         KORONAVİRÜS DÖNEMİNDE İHH OLARAK 100 KOLİ YARDIM DAĞITTI   Bir yıl içerisinde Çivril ilçesinde 200 koli gıda yardım paketi dağıtan Genç İmam Koç, 100 kolisini daha önce, 100 kolisini de koronavirüs nedeniyle son bir ayda dağıtarak kimsesizlerin kimsesi oldu.     GECE GÜNDÜZ DEMEDEN SOSYAL FAALİYETLERDE BULUNUYOR   Geçen yıl Ramazan ayında yetimler için iftar yemekleri düzenleyen Koç, aynı zamanda liselerde konferanslar vererek sosyal faaliyetlerde bulunuyor.      

Denizli'nin Çivril İlçesi'nde 7 yıldır İmamlık yapan 27 yaşındaki Baki Koç, yediden yetmişe herkesin hayır duasını alıyor. Cami'de insanlara Kur'an-ı Kerim eğitimi, namaz kılma, ilmihal bilgiler verirken, cami dışında da hayır hasenat işlerine koşarak insanlara maddi ve manevi destek veriyor.

 

Genç İmam Çivril İlçesi Yassıhöyük Mahallesi'nde  İmam Hatip olarak görev yapıyor. Aynı zamanda İnsani Yardım Vakfı'nın Çivril İlçe Başkanlığı'nı da yürüterek hayır hasenat işleri yürütüyor. Hayır severlerden gelen yardımları ihtiyaç sahiplerine ekibiyle birlikte ulaştırıyor. Özellikle Yaz Kur'an Kursları'nda öğrencilere eğitim verirken, okullarda da konferans ve seminerler düzenliyor. Yetim, genç, yaşlı demeden herkesin yardımına koşarak Çivril halkının gönlünü kazanarak 7 yılda sevilen imam olan Baki Koç, gece gündüz demeden maddi manevi herkesin derdine çare oluyor.    

 

 

KORONAVİRÜS DÖNEMİNDE İHH OLARAK 100 KOLİ YARDIM DAĞITTI

 

Bir yıl içerisinde Çivril ilçesinde 200 koli gıda yardım paketi dağıtan Genç İmam Koç, 100 kolisini daha önce, 100 kolisini de koronavirüs nedeniyle son bir ayda dağıtarak kimsesizlerin kimsesi oldu.

 

 

GECE GÜNDÜZ DEMEDEN SOSYAL FAALİYETLERDE BULUNUYOR

 

Geçen yıl Ramazan ayında yetimler için iftar yemekleri düzenleyen Koç, aynı zamanda liselerde konferanslar vererek sosyal faaliyetlerde bulunuyor.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.