Federasyon Başkanı’ndan Çal Garası’na Moral Ziyareti

DENİZLİ 22.11.2019 - 11:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Federasyon Başkanı’ndan Çal Garası’na Moral Ziyareti

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (A.S.K.F) Yönetim Kurulu Başkanı Feyyaz Ceşen, Bölgesel Amatör Lig’de kötü bir dönem geçiren Çal Belediyespor’un Başkanı Adnan Tatar’ı ziyaret etti, “Denizli ve Ege bölge futbolunun yüz aklarından olan Çal Garası, en kısa zaman da toparlanacaktır. Biz buna inanıyoruz, Çal’ı sevenler de inansın” dedi.   Çal Belediyespor Kulüp Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Tatar’ı, A.S.K.F Yönetim Kurulu üyesi ve kulübün eski başkanlarından olan İlhan Üşür ile birlikte ziyaret eden Feyyaz Ceşen, “19 bin nüfuslu küçük bir ilçenin takımı olan Çal Belediyespor, mevcut kapasitesinin üzerinde, özveriyle mücadele ediyor. Bu takımın en kısa zamanda silkinmesi gerekiyor. Anka kuşu misali Çal’ın küllerinden doğacağını düşünüyoruz. Nüfusu 300-400 bin olan bir çok yerleşim yerinden bile başarılı olan Çal’ın her zaman yanındayız. Çal, Denizli ve Ege futbolunun yüz akı kulüplerinden biridir” yorumlarında bulundu.     TATAR; “REVİZYONSA REVİZYON, DEĞİŞİMSE DEĞİŞİM”   Kulüp Başkanı Adnan Tatar ise, mevcut kadroyla devre arasına kadar devam edeceklerini söyleyerek revizyon için sinyal verdi. Tatar, “Bu kulübün başkanı ben isem, başarısızlığın da sorumlusu şahsımdır. Başkanımız Fethi Akcan’ı ve Çal’ı sevenleri aldığımız sonuçlarla üzdük. Geride kalan 9 maçta bir galibiyetimiz var. Sonuçta lig uzun bir maraton ve devre arasında gerekli operasyonlar yapılacaktır. Revizyon ise, revizyona gidilecek, değişim ise değişim olacaktır. Bize yararlı olanlarla yola devam edeceğiz” diye konuştu.     Tatar, Çal Belediyespor’un Pazar günü sahasında kendisi gibi düşme hattında yer alan Burodur temsilcisi Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi ile oynayacağı maça Çallı tüm futbolseverleri beklediklerini sözlerine ekledi.  

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (A.S.K.F) Yönetim Kurulu Başkanı Feyyaz Ceşen, Bölgesel Amatör Lig’de kötü bir dönem geçiren Çal Belediyespor’un Başkanı Adnan Tatar’ı ziyaret etti, “Denizli ve Ege bölge futbolunun yüz aklarından olan Çal Garası, en kısa zaman da toparlanacaktır. Biz buna inanıyoruz, Çal’ı sevenler de inansın” dedi.

 

Çal Belediyespor Kulüp Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Tatar’ı, A.S.K.F Yönetim Kurulu üyesi ve kulübün eski başkanlarından olan İlhan Üşür ile birlikte ziyaret eden Feyyaz Ceşen, “19 bin nüfuslu küçük bir ilçenin takımı olan Çal Belediyespor, mevcut kapasitesinin üzerinde, özveriyle mücadele ediyor. Bu takımın en kısa zamanda silkinmesi gerekiyor. Anka kuşu misali Çal’ın küllerinden doğacağını düşünüyoruz. Nüfusu 300-400 bin olan bir çok yerleşim yerinden bile başarılı olan Çal’ın her zaman yanındayız. Çal, Denizli ve Ege futbolunun yüz akı kulüplerinden biridir” yorumlarında bulundu.

 

 

TATAR; “REVİZYONSA REVİZYON, DEĞİŞİMSE DEĞİŞİM”

 

Kulüp Başkanı Adnan Tatar ise, mevcut kadroyla devre arasına kadar devam edeceklerini söyleyerek revizyon için sinyal verdi. Tatar, “Bu kulübün başkanı ben isem, başarısızlığın da sorumlusu şahsımdır. Başkanımız Fethi Akcan’ı ve Çal’ı sevenleri aldığımız sonuçlarla üzdük. Geride kalan 9 maçta bir galibiyetimiz var. Sonuçta lig uzun bir maraton ve devre arasında gerekli operasyonlar yapılacaktır. Revizyon ise, revizyona gidilecek, değişim ise değişim olacaktır. Bize yararlı olanlarla yola devam edeceğiz” diye konuştu.

 

 

Tatar, Çal Belediyespor’un Pazar günü sahasında kendisi gibi düşme hattında yer alan Burodur temsilcisi Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi ile oynayacağı maça Çallı tüm futbolseverleri beklediklerini sözlerine ekledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.