Fen Lisesi’ne giren 18 öğrenci ödüllendirildi

EĞİTİM 14.08.2020 - 14:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Fen Lisesi’ne giren 18 öğrenci ödüllendirildi

Denizli’nin Çameli ilçesinde Liselere Giriş Sınavı’nda (LGS) başarılı olan ve Fen Lisesi’ne girmeye hak kazanan 18 öğrenci, Çameli Kaymakamlığı ve Çameli Belediyesi tarafından ödüllendirildi. Çameli Kaymakamlığı ve Çameli Belediyesi, LGS’de başarılı olarak Fen Lisesi’nde okumaya hak kazanan 18 öğrenci için ödül töreni düzenledi. Ödül törenine, Çameli Kaymakamı Didem Dinç Özay, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, öğrenciler ve velileri katıldı. Öğrencilerin başarılarının ilçe için gurur verici olduğunu dile getiren Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, “Öğrencilerimiz sistemli bir şekilde çalışarak bu başarıyı elde etmişlerdir. Başarılarının devamını üniversitede de görmek istiyoruz” dedi.   “Sizler geleceğin valisi, kaymakamı, doktoru olacaksınız” Ödül töreninde konuşan Çameli Kaymakamı Didem Dinç Özay, “Sizler geleceğin valisi, kaymakamı, doktoru olacaksınız. Bundan sonraki hayatınızda özveri ile çalışacaksınız. Bizler her daim yanınızdayız. Azminiz ve başarılarınız için sizlere teşekkür ediyorum. Milli Eğitim camiası, okul müdürleri, öğretmen arkadaşlarımız ve velileri de verdikleri desteklerden dolayı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.  

Denizli’nin Çameli ilçesinde Liselere Giriş Sınavı’nda (LGS) başarılı olan ve Fen Lisesi’ne girmeye hak kazanan 18 öğrenci, Çameli Kaymakamlığı ve Çameli Belediyesi tarafından ödüllendirildi.


Çameli Kaymakamlığı ve Çameli Belediyesi, LGS’de başarılı olarak Fen Lisesi’nde okumaya hak kazanan 18 öğrenci için ödül töreni düzenledi. Ödül törenine, Çameli Kaymakamı Didem Dinç Özay, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, öğrenciler ve velileri katıldı. Öğrencilerin başarılarının ilçe için gurur verici olduğunu dile getiren Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, “Öğrencilerimiz sistemli bir şekilde çalışarak bu başarıyı elde etmişlerdir. Başarılarının devamını üniversitede de görmek istiyoruz” dedi.

 



“Sizler geleceğin valisi, kaymakamı, doktoru olacaksınız”


Ödül töreninde konuşan Çameli Kaymakamı Didem Dinç Özay, “Sizler geleceğin valisi, kaymakamı, doktoru olacaksınız. Bundan sonraki hayatınızda özveri ile çalışacaksınız. Bizler her daim yanınızdayız. Azminiz ve başarılarınız için sizlere teşekkür ediyorum. Milli Eğitim camiası, okul müdürleri, öğretmen arkadaşlarımız ve velileri de verdikleri desteklerden dolayı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.