Fenerbahçe’nin Rambo lakaplı amigosu Denizli’ye geldi

SPOR 17.03.2020 - 16:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Fenerbahçe’nin Rambo lakaplı amigosu Denizli’ye geldi

Ali Samiyen’e Fenerbahçe bayrağını dikerek adını tüm Türkiye’de duyuran, Fenerbahçe’nin emektar amigosu ‘Rambo’ lakaplı Okan Güler, Denizli’ye geldi.   Denizli Fenerbahçe Kulübü Derneği üyesi olan Serkan Sert’in açtığı işletmenin açılışına gelen Okan Güler, “Kardeşim Serkan ile sürekli görüşüyoruz. Abi yeni işyerimi açıyorum diyerek beni davet etmesi üzerine Denizli’ye geldim. Kardeşim Serkan’a açmış olduğu Dostlar Kırathanesi ‘nde kahve ve ızgara salonu tarzındaki işletmesinin hayırlı olmasını diliyorum. Bol bereketli kazançlar kazanmasını Allah nasip etsin” dedi.     Namı değer Amigo Rambo’nun Denizli’ye iş yerinin açılışı için gelmesinden memnuniyet duyduğunu belirten Serkan Sert; Okan abimizin bizim için uzun bir yolu kat edip gelmesi bizleri çok sevindirdi. Kendisine çok teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.        

Ali Samiyen’e Fenerbahçe bayrağını dikerek adını tüm Türkiye’de duyuran, Fenerbahçe’nin emektar amigosu ‘Rambo’ lakaplı Okan Güler, Denizli’ye geldi.

 

Denizli Fenerbahçe Kulübü Derneği üyesi olan Serkan Sert’in açtığı işletmenin açılışına gelen Okan Güler, “Kardeşim Serkan ile sürekli görüşüyoruz. Abi yeni işyerimi açıyorum diyerek beni davet etmesi üzerine Denizli’ye geldim. Kardeşim Serkan’a açmış olduğu Dostlar Kırathanesi ‘nde kahve ve ızgara salonu tarzındaki işletmesinin hayırlı olmasını diliyorum. Bol bereketli kazançlar kazanmasını Allah nasip etsin” dedi.

 

 

Namı değer Amigo Rambo’nun Denizli’ye iş yerinin açılışı için gelmesinden memnuniyet duyduğunu belirten Serkan Sert; Okan abimizin bizim için uzun bir yolu kat edip gelmesi bizleri çok sevindirdi. Kendisine çok teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.