Fenerbahçe Spor Kulübü Denizli Şubesi faaliyetlerini anlattı

SPOR 18.04.2018 - 12:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Fenerbahçe Spor Kulübü Denizli Şubesi faaliyetlerini anlattı

Fenerbahçe Spor Kulübü Tüzüğü gereği 210 üyeye ulaşan Fenerbahçe Spor Kulübü Derneği, şube olmaya hak kazandı. Fenerbahçe Spor Kulübü Denizli Şube Başkanı Emrah Tünay ve yönetim kurulu üyeleri Denizli Gazeteciler Cemiyet’inde düzenlediği basın toplantısında, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.   Fenerbahçe Spor Kulübü Denizli Şube Başkanı Emrah Tünay  yaptığı açıklamada; “Fenerbahçe Spor Kulübü Tüzüğü gereği Denizli'de 210  temsilcisi üye bulunmasından dolayı kulüp tarafından Denizli Şubesi oluşturulmasına karar vererek, kurucular kurulu görevlendirdi.   25 Nisan 2018 tarihinde yapılan ilk genel kurul ile birlikte şubenin yönetim ve denetim organları oluşturuldu. Emrah Tünay Başkanlığında faaliyetlerine başladı.     Fenerbahçe Spor Kulübü Denizli Şube Başkanı Emrah Tünay, "Kazanılan bu tüzel kişilik sonrası gerek Fenerbahçe'ye gerekse Denizli'ye karşı olan sorumluluklar artmıştır. Çünkü hiç bir vasfı olmadan hep birlikte bir taraftar topluluğu olarak yapmış olduğumuz çalışmalar bundan sonra kulübümüze bağlı "Fenerbahçe Spor Kulübü Denizli Şubesi" olarak devam edecektir. Misyonumuz sporun her dalında etkinlik göstererek üyeler, sporcular ve taraftarlar arasında sevgi, dayanışma kurmak ve Atatürk ilkelerine bağlı, insan haklarına saygılı kulübe aidiyeti tam, barış ve kardeşlik ortamında faaliyetlerimizi sürdürmektir. Şube olarak kendi misyonumuzla Fenerbahçe Spor Kulübünün vizyonuna uygun şekilde hareket ederek. Sosyal, kültürel ve sportif alanda yapılacak çalışmaları yanı sıra zaman içerisinde giderek daha da büyümesini hedeflediğimiz şubemizin gücene ve yaratacağı etkiyi Fenerbahçe Spor Kulübünün menfaatleri doğrultusunda yönlendirmek tek gayemiz olacaktır. Bugünden sonra kulübümüze karşı olan aidiyet duygumuzla taraftarlığımızla dayanışma ruhumuzla hem Fenerbahçe'ye hemde Denizli'ye hizmet etmekten onur duyacağız." ifadelerini kullandı.   Fenerbahçe Spor Kulübü Denizli Şube Başkanı Emrah Tünay; Fenerbahçe Spor Kulübü  olarak Denizli'de bayen ve erkeklerin yer aldığı, birlikte maç izleme programları, İstanbul'daki maçlara katılma organizasyonlarının yanı sıra üye çalışmaları konusunda ziyaretlerini sürdürdüklerini belirtti. Denizli'de bazı okullarda yaptıkları çalışmalarda, ihtiyacı olan öğrencilere kırtasiye malzemeleri, forma ve ayakkabı hediye ettiklerini, aynı zamanda bir okula kütüphane kurduklarını, bu çalışmalarının devam edeceğine yer verdi.      

Fenerbahçe Spor Kulübü Tüzüğü gereği 210 üyeye ulaşan Fenerbahçe Spor Kulübü Derneği, şube olmaya hak kazandı.

Fenerbahçe Spor Kulübü Denizli Şube Başkanı Emrah Tünay ve yönetim kurulu üyeleri Denizli Gazeteciler Cemiyet’inde düzenlediği basın toplantısında, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 

Fenerbahçe Spor Kulübü Denizli Şube Başkanı Emrah Tünay  yaptığı açıklamada; “Fenerbahçe Spor Kulübü Tüzüğü gereği Denizli'de 210  temsilcisi üye bulunmasından dolayı kulüp tarafından Denizli Şubesi oluşturulmasına karar vererek, kurucular kurulu görevlendirdi.

 

25 Nisan 2018 tarihinde yapılan ilk genel kurul ile birlikte şubenin yönetim ve denetim organları oluşturuldu. Emrah Tünay Başkanlığında faaliyetlerine başladı.

 

 

Fenerbahçe Spor Kulübü Denizli Şube Başkanı Emrah Tünay, "Kazanılan bu tüzel kişilik sonrası gerek Fenerbahçe'ye gerekse Denizli'ye karşı olan sorumluluklar artmıştır. Çünkü hiç bir vasfı olmadan hep birlikte bir taraftar topluluğu olarak yapmış olduğumuz çalışmalar bundan sonra kulübümüze bağlı "Fenerbahçe Spor Kulübü Denizli Şubesi" olarak devam edecektir. Misyonumuz sporun her dalında etkinlik göstererek üyeler, sporcular ve taraftarlar arasında sevgi, dayanışma kurmak ve Atatürk ilkelerine bağlı, insan haklarına saygılı kulübe aidiyeti tam, barış ve kardeşlik ortamında faaliyetlerimizi sürdürmektir. Şube olarak kendi misyonumuzla Fenerbahçe Spor Kulübünün vizyonuna uygun şekilde hareket ederek. Sosyal, kültürel ve sportif alanda yapılacak çalışmaları yanı sıra zaman içerisinde giderek daha da büyümesini hedeflediğimiz şubemizin gücene ve yaratacağı etkiyi Fenerbahçe Spor Kulübünün menfaatleri doğrultusunda yönlendirmek tek gayemiz olacaktır. Bugünden sonra kulübümüze karşı olan aidiyet duygumuzla taraftarlığımızla dayanışma ruhumuzla hem Fenerbahçe'ye hemde Denizli'ye hizmet etmekten onur duyacağız." ifadelerini kullandı.

 

Fenerbahçe Spor Kulübü Denizli Şube Başkanı Emrah Tünay; Fenerbahçe Spor Kulübü  olarak Denizli'de bayen ve erkeklerin yer aldığı, birlikte maç izleme programları, İstanbul'daki maçlara katılma organizasyonlarının yanı sıra üye çalışmaları konusunda ziyaretlerini sürdürdüklerini belirtti. Denizli'de bazı okullarda yaptıkları çalışmalarda, ihtiyacı olan öğrencilere kırtasiye malzemeleri, forma ve ayakkabı hediye ettiklerini, aynı zamanda bir okula kütüphane kurduklarını, bu çalışmalarının devam edeceğine yer verdi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.