Fenerbahçe Spor Kulübü Denizli Şubesinden Denib’e Ziyaret

SPOR 09.01.2018 - 09:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Fenerbahçe Spor Kulübü Denizli Şubesinden Denib’e Ziyaret

Fenerbahçe Spor Kulübü Denizli Şubesi Başkanı Emrah Tünay ve Yönetim Kurulu Üyeleri, TİM Başkan Vekili ve DENİB Başkanı Süleyman Kocasert’i ziyaret etti. 2015 yılının Ocak ayından itibaren başlatılan Fenerbahçe Spor Kulübü Denizli Şubesi olma yolundaki çalışmalar, geçtiğimiz haftalarda olumlu sonuçlanmış ve şubeleşme yolunda önemli adımlar atılmıştı. 200. ÜYE SÜLEYMAN KOCASERT OLDU Denizli genelinde temsilci sayısını hızla artıran Fenerbahçe Spor Kulübü’ne bir üye daha kazandırıldı. TİM Başkan Vekili ve DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün, Denizli’deki 200. temsilci üyesi oldu. Böylelikle Denizli’de şubeleşme çalışmalarının tamamlanması için kulüp tüzüğünce gerekli olan 200 üye rakamına da ulaşıldı ve kuruluş işlemleri tamamlanmış oldu. 27 Kasım 2017 tarihinde Denizli'yi ziyaret eden Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile bir araya gelen Kocasert, böylelikle Aziz Yıldırım'a vermiş olduğu sözü de yerine getirdiğini belirterek, Fenerbahçe'ye temsilci üye olarak şubeleşme yolunda anlamlı bir katkısının olmasından dolayı gurur ve mutluluk duyduğunu ifade etti.

Fenerbahçe Spor Kulübü Denizli Şubesi Başkanı Emrah Tünay ve Yönetim Kurulu Üyeleri, TİM Başkan Vekili ve DENİB Başkanı Süleyman Kocasert’i ziyaret etti.



2015 yılının Ocak ayından itibaren başlatılan Fenerbahçe Spor Kulübü Denizli Şubesi olma yolundaki çalışmalar, geçtiğimiz haftalarda olumlu sonuçlanmış ve şubeleşme yolunda önemli adımlar atılmıştı.



200. ÜYE SÜLEYMAN KOCASERT OLDU



Denizli genelinde temsilci sayısını hızla artıran Fenerbahçe Spor Kulübü’ne bir üye daha kazandırıldı. TİM Başkan Vekili ve DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün, Denizli’deki 200. temsilci üyesi oldu. Böylelikle Denizli’de şubeleşme çalışmalarının tamamlanması için kulüp tüzüğünce gerekli olan 200 üye rakamına da ulaşıldı ve kuruluş işlemleri tamamlanmış oldu.

27 Kasım 2017 tarihinde Denizli'yi ziyaret eden Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile bir araya gelen Kocasert, böylelikle Aziz Yıldırım'a vermiş olduğu sözü de yerine getirdiğini belirterek, Fenerbahçe'ye temsilci üye olarak şubeleşme yolunda anlamlı bir katkısının olmasından dolayı gurur ve mutluluk duyduğunu ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.