Ferforje fabrikasında yangın!

ASAYİŞ 18.08.2017 - 14:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Ferforje fabrikasında yangın!

Denizli Merkezefendi İlçesi'nde bir ferforje fabrikasından yangın meydana geldi.

Denizli Merkezefendi İlçesi'nde bir ferforje fabrikasından yangın meydana geldi.   Yangın; Merkezefendi ilçesi Hacıeyüplü Mahallesi, 3125 sokak üzerinde bulunan bir Ferforje Tesisinde meydana geldi.   İddiaya göre, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı ferforje fabrikasının arka bölümündeki ek binadan dumanlar yükselmeye başladı. Dumanlar kısa sürede yerini alevlere bıraktı. Alevleri gören çevre fabrikalardaki işçi ve vatandaşlar önce itfaiye’ye haber verdi daha sonra yangın tüpünü kapan yardıma koştu. Kısa süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri çıkan yangına müdahale etti ve ana binaya sıçramadan alevleri kontrol altına alarak soğutma işleminde bulundu.    Yangının kontrol altına alınmasıyla birlikte herkes rahat bir nefes aldı. Meydana gelen üzücü olay ağır maddi hasarla atlatıldı ve çıkan yangınla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Kaynak: ( mericulukus.com)
Denizli Merkezefendi İlçesi'nde bir ferforje fabrikasından yangın meydana geldi.

Denizli Merkezefendi İlçesi'nde bir ferforje fabrikasından yangın meydana geldi.

 

Yangın; Merkezefendi ilçesi Hacıeyüplü Mahallesi, 3125 sokak üzerinde bulunan bir Ferforje Tesisinde meydana geldi.

 

İddiaya göre, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı ferforje fabrikasının arka bölümündeki ek binadan dumanlar yükselmeye başladı. Dumanlar kısa sürede yerini alevlere bıraktı. Alevleri gören çevre fabrikalardaki işçi ve vatandaşlar önce itfaiye’ye haber verdi daha sonra yangın tüpünü kapan yardıma koştu. Kısa süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri çıkan yangına müdahale etti ve ana binaya sıçramadan alevleri kontrol altına alarak soğutma işleminde bulundu.

 

 Yangının kontrol altına alınmasıyla birlikte herkes rahat bir nefes aldı. Meydana gelen üzücü olay ağır maddi hasarla atlatıldı ve çıkan yangınla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Kaynak: ( mericulukus.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.