Festivalin en iyi ekibi, Sarayköy’ün efeleri

KÜLTÜR 02.08.2017 - 08:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Festivalin en iyi ekibi, Sarayköy’ün efeleri

Macaristan’ın Budapeşte şehrinde düzenlenen IV. Uluslararası Yaz Sanat Festivali’ne katılarak Türkiye’yi temsil eden Sarayköy’ün efeleri festivalin en iyi ekibi seçildi.

Türkiye’yi ve Sarayköy’ü Macaristan’ın Budapeşte şehrinde düzenlenen IV. Uluslararası Yaz Sanat Festivali’nde temsil eden Sarayköy Belediyesi ve Sarayköy Spor Halk Oyunları Topluluğu’nun ilk durağı Selanik’te Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün doğduğu Atatürk Evi müzesi oldu. Müzeyi gezen halk oyunu topluluğu hatıra fotoğrafı çekilerek festival alanına geçti.   Türkiye’de girdiği her yarışmada aldığı ödüllerle bir marka haline gelen Sarayköy Spor Halk Oyunları Topluluğu Macaristan’ın en büyük uluslararası alanda tanınmış festivallerinden olan IV. Uluslararası Yaz Sanat Festivali’nde gösterdikleri performans ile festivale katılanları büyüledi.   Festivale katılanları performansları ile etkileyen Sarayköy’ün efeleri festivaldeki en iyi ekip seçildi.   FESTİVAL DÖNÜŞÜ BAŞKAN ÖZBAŞ’A ZİYARET Festival dönüşü Sarayköy Spor Halk Oyunları Topluluğu Antrenörü Ömür Günay, Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ı makamında ziyaret etti. Antrenör Günay, IV. Uluslararası Yaz Sanat Festivali komitesi tarafından verilen sertifikayı Başkan Özbaş’a takdim etti.     Başkan Özbaş, “ Budapeşte’de ilçemizi ve ülkemizi en güzel şekilde temsil eden Sarayköy Belediyesi ve Sarayköy Spor Halk Oyunları Topluluğumuz ile gurur duyuyorum. İlçemiz spor alanında başarı ile gösteriliyor. Bu başarıların biriside halk oyunu ekibimize ait… Gösterilen her performansta ayakta alkışlanan halk oyunumuz artık bir marka haline geldi. Gençlerimize ve antrenör Ömür Günay hocamıza emeklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.   Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ın, her an yanlarında olduğunu belirten antrenör Ömür Günay, “ Başkanımız yurt içi ve yurt dışında katıldığımız her müsabakalarda her zaman yanımızda. Her ihtiyacımızı en ince ayrıntısına kadar düşünerek bizim yanımızda oluyor. Kendisine çok teşekkür ederim” dedi.  
Macaristan’ın Budapeşte şehrinde düzenlenen IV. Uluslararası Yaz Sanat Festivali’ne katılarak Türkiye’yi temsil eden Sarayköy’ün efeleri festivalin en iyi ekibi seçildi.

Türkiye’yi ve Sarayköy’ü Macaristan’ın Budapeşte şehrinde düzenlenen IV. Uluslararası Yaz Sanat Festivali’nde temsil eden Sarayköy Belediyesi ve Sarayköy Spor Halk Oyunları Topluluğu’nun ilk durağı Selanik’te Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün doğduğu Atatürk Evi müzesi oldu. Müzeyi gezen halk oyunu topluluğu hatıra fotoğrafı çekilerek festival alanına geçti.

 

Türkiye’de girdiği her yarışmada aldığı ödüllerle bir marka haline gelen Sarayköy Spor Halk Oyunları Topluluğu Macaristan’ın en büyük uluslararası alanda tanınmış festivallerinden olan IV. Uluslararası Yaz Sanat Festivali’nde gösterdikleri performans ile festivale katılanları büyüledi.

 

Festivale katılanları performansları ile etkileyen Sarayköy’ün efeleri festivaldeki en iyi ekip seçildi.

 

FESTİVAL DÖNÜŞÜ BAŞKAN ÖZBAŞ’A ZİYARET


Festival dönüşü Sarayköy Spor Halk Oyunları Topluluğu Antrenörü Ömür Günay, Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ı makamında ziyaret etti.

Antrenör Günay, IV. Uluslararası Yaz Sanat Festivali komitesi tarafından verilen sertifikayı Başkan Özbaş’a takdim etti.

 

 

Başkan Özbaş, “ Budapeşte’de ilçemizi ve ülkemizi en güzel şekilde temsil eden Sarayköy Belediyesi ve Sarayköy Spor Halk Oyunları Topluluğumuz ile gurur duyuyorum. İlçemiz spor alanında başarı ile gösteriliyor. Bu başarıların biriside halk oyunu ekibimize ait… Gösterilen her performansta ayakta alkışlanan halk oyunumuz artık bir marka haline geldi. Gençlerimize ve antrenör Ömür Günay hocamıza emeklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

 

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ın, her an yanlarında olduğunu belirten antrenör Ömür Günay, “ Başkanımız yurt içi ve yurt dışında katıldığımız her müsabakalarda her zaman yanımızda. Her ihtiyacımızı en ince ayrıntısına kadar düşünerek bizim yanımızda oluyor. Kendisine çok teşekkür ederim” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.