Fethi Akcan, “Emeğimizi çalıyorlar” dedi ve ekledi;“Artık ben yokum”

SPOR 11.11.2019 - 08:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Fethi Akcan, “Emeğimizi çalıyorlar” dedi ve ekledi;“Artık ben yokum”

Bölgesel Amatör Lig 7.Grup’ta mücadele eden Çal Belediyespor, sahasında Konya Karaman Belediyespor’a 3-2 mağlup oldu, Belediye Başkanı Fethi Akcan, “Artık futboldan ben çekildim. Hakem hataları hep aleyhimize oluyor. Kimse takıma sahip çıkmıyor. Federasyon bizlere destek olacağına köstek oluyor. Bundan sonra nasıl adım atılacağına kulübün yönetimi karar versin” dedi.   Bu sezon 8 maçta 1 galibiyet 2 beraberlik ve 5 mağlubiyet alan Çal Garası’nda kazan kaynamaya başladı. Bugün ilçe stadında Konya Karaman’a mağlup olan Çal Belediyespor’da moraller bozuldu. Belediye Başkanı Fethi Akcan, alınan kötü sonuçlardan sonra isyan etti. Konya Karaman Belediyespor’un attığı 3.’ncü golün çizgiyi geçmediğini söyleyen Akcan, “2014 yılından bu yana maddi ve manevi her zaman kulübün yanındaydım. Süper Lig’de nasıl büyük takımlara kayırılıyor, pozitif ayrımcılık yapılıyor, aynısı amatörlerde bile oluyor. Artık yeter. Bu koşullarda futbol diye tutturmanın anlamı yok. Bu mantıkla, bu sistemle Türk futbolu katlediliyor. Bu zihniyet ile bu ülkenin futbolu da gelişmez. Yazıklar olsun. Emeklerimizi çaldılar, daha çalıyorlar” dedi.   Akcan, bundan Çal Belediyesi olarak Çal Belediyespor’a verdikleri desteği çekeceklerini, takım sporlarına değil, bireysel sporlara destek olacaklarını sözlerine ekledi.   Akcan’ın aldığı bu radikal karara ilçede tepkilerin nasıl olacağı merak konusu oldu. Çal Belediyespor yönetiminin nasıl bir yol haritası izleyeceği de bilinmiyor. Çal Belediyesi’nin kulüpten desteğini çektiğinin açıklanması, kulübün de önümüzdeki günlerde Bölgesel Amatör Lig’den çekilme ihtimalini güçlendiriyor.

Bölgesel Amatör Lig 7.Grup’ta mücadele eden Çal Belediyespor, sahasında Konya Karaman Belediyespor’a 3-2 mağlup oldu, Belediye Başkanı Fethi Akcan, “Artık futboldan ben çekildim. Hakem hataları hep aleyhimize oluyor. Kimse takıma sahip çıkmıyor. Federasyon bizlere destek olacağına köstek oluyor. Bundan sonra nasıl adım atılacağına kulübün yönetimi karar versin” dedi.

 

Bu sezon 8 maçta 1 galibiyet 2 beraberlik ve 5 mağlubiyet alan Çal Garası’nda kazan kaynamaya başladı. Bugün ilçe stadında Konya Karaman’a mağlup olan Çal Belediyespor’da moraller bozuldu. Belediye Başkanı Fethi Akcan, alınan kötü sonuçlardan sonra isyan etti. Konya Karaman Belediyespor’un attığı 3.’ncü golün çizgiyi geçmediğini söyleyen Akcan, “2014 yılından bu yana maddi ve manevi her zaman kulübün yanındaydım. Süper Lig’de nasıl büyük takımlara kayırılıyor, pozitif ayrımcılık yapılıyor, aynısı amatörlerde bile oluyor. Artık yeter. Bu koşullarda futbol diye tutturmanın anlamı yok. Bu mantıkla, bu sistemle Türk futbolu katlediliyor. Bu zihniyet ile bu ülkenin futbolu da gelişmez. Yazıklar olsun. Emeklerimizi çaldılar, daha çalıyorlar” dedi.

 

Akcan, bundan Çal Belediyesi olarak Çal Belediyespor’a verdikleri desteği çekeceklerini, takım sporlarına değil, bireysel sporlara destek olacaklarını sözlerine ekledi.

 

Akcan’ın aldığı bu radikal karara ilçede tepkilerin nasıl olacağı merak konusu oldu. Çal Belediyespor yönetiminin nasıl bir yol haritası izleyeceği de bilinmiyor. Çal Belediyesi’nin kulüpten desteğini çektiğinin açıklanması, kulübün de önümüzdeki günlerde Bölgesel Amatör Lig’den çekilme ihtimalini güçlendiriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.