FETÖ’CÜ SUBAYLAR AKLIMIZLA ALAY EDİYORLAR!

DİĞER 31.05.2017 - 14:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

FETÖ’CÜ SUBAYLAR AKLIMIZLA ALAY EDİYORLAR!

15 Temmuz darbeci FETÖ çatı davasında ifade veren eski 4. Ana Jet Üs Komutanı Hava Tuğgeneral Hakan Evrim, darbe girişiminin 'mantık dışı' yapıldığını ve 'başarısız olsun diye' bina edildiğini savundu. FETÖ’nün terörist askerleri sanki onlar darbeye kalkışmamış, onlar yapmamış, hiç bir şeyden haberleri yokmuş gibi davranıyorlar…    FETÖ’nün Terörist askerlerinin 15 Temmuz darbe girişimi sırasında, Genelkurmay Karargâhı’nda yaşanan eylemlere ilişkin, aralarında sözde ‘Yurtta Sulh Konseyi’ üyelerinin de yer aldığı 221 kişinin yargılandığı davanın altıncı duruşmasında, darbe gecesi Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar'a, alıkonulması sırasında “Sizi kanaat önderimiz ‘Fetullah Gülen’ ile görüştürebiliriz” dediği belirtilen eski 4. Ana Jet Üs Komutanı Hava Tuğgeneral Hakan Evrim savunmasını yaptı. Hakkındaki suçlamaları reddeden Evrim, önceki ifadesini maddi ve manevi baskı altında verdiğini, mahkemedeki ifadesinin esas alınması alınmasını istedi…    Darbe girişiminde, TSK sistematiği dışında bir planlama yapıldığını anlatan Tuğgeneral Evrim, şu savunmayı yapıyor; “Bu darbede Ankara ağırlık merkezi olması gerekirken diğer şehirlerde gereksiz faaliyetler yapılarak kısıtlı kuvvetler dağıtılmış, merkezde başarısız olmanın önü açılmıştır. Darbeye akşam saatlerinde başlanması da bu darbenin ne kadar amatörce planlanıp uygulandığını gösteriyor. İddianamede darbe girişimine 8 bin kişinin katıldığı belirtiliyor.  YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

15 Temmuz darbeci FETÖ çatı davasında ifade veren eski 4. Ana Jet Üs Komutanı Hava Tuğgeneral Hakan Evrim, darbe girişiminin 'mantık dışı' yapıldığını ve 'başarısız olsun diye' bina edildiğini savundu. FETÖ’nün terörist askerleri sanki onlar darbeye kalkışmamış, onlar yapmamış, hiç bir şeyden haberleri yokmuş gibi davranıyorlar… 

 

FETÖ’nün Terörist askerlerinin 15 Temmuz darbe girişimi sırasında, Genelkurmay Karargâhı’nda yaşanan eylemlere ilişkin, aralarında sözde ‘Yurtta Sulh Konseyi’ üyelerinin de yer aldığı 221 kişinin yargılandığı davanın altıncı duruşmasında, darbe gecesi Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar'a, alıkonulması sırasında “Sizi kanaat önderimiz ‘Fetullah Gülen’ ile görüştürebiliriz” dediği belirtilen eski 4. Ana Jet Üs Komutanı Hava Tuğgeneral Hakan Evrim savunmasını yaptı. Hakkındaki suçlamaları reddeden Evrim, önceki ifadesini maddi ve manevi baskı altında verdiğini, mahkemedeki ifadesinin esas alınması alınmasını istedi… 

 

Darbe girişiminde, TSK sistematiği dışında bir planlama yapıldığını anlatan Tuğgeneral Evrim, şu savunmayı yapıyor; “Bu darbede Ankara ağırlık merkezi olması gerekirken diğer şehirlerde gereksiz faaliyetler yapılarak kısıtlı kuvvetler dağıtılmış, merkezde başarısız olmanın önü açılmıştır. Darbeye akşam saatlerinde başlanması da bu darbenin ne kadar amatörce planlanıp uygulandığını gösteriyor. İddianamede darbe girişimine 8 bin kişinin katıldığı belirtiliyor. 

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.