FETÖ'den gözaltına alınanlar adliyeye sevk edildi

DENİZLİ 20.06.2018 - 14:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

FETÖ'den gözaltına alınanlar adliyeye sevk edildi

Denizli Acıpayam ve Serinhisar İlçelerinde FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan 4 kişi’den 3’ü adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen 3 kişi serbest bırakılırken 1 kişi Konya’ya gönderildi.   Acıpayam İlçesi’nde FETÖ/PDY soruşturma kapsamında Cumhuriyet Başsavcılığının izniyle dün polis tarafından gözaltına alınan 3 kişi adliyeye sevk edildi. Gözaltına alınan bayanlardan R.S serbest bırakılırken, S.U ve Ü.Y.  ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.   Serinhisar İlçesi’nde FETÖ/PDY soruşturma kapsamında polis tarafından gözaltına alınan R.K. emniyete götürüldü. Gözaltına alınan şahsın evinde flaş bellek ve bilgisayar hard diskine de el konuldu. Gözaltına alınan R.K.’nın ifadesi alındıktan sonra soruşturma kapsamında Konya’ya gönderildiği öğrenildi.   Kaynak: Acıpayamgazetesi.com

Denizli Acıpayam ve Serinhisar İlçelerinde FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan 4 kişi’den 3’ü adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen 3 kişi serbest bırakılırken 1 kişi Konya’ya gönderildi.

 

Acıpayam İlçesi’nde FETÖ/PDY soruşturma kapsamında Cumhuriyet Başsavcılığının izniyle dün polis tarafından gözaltına alınan 3 kişi adliyeye sevk edildi. Gözaltına alınan bayanlardan R.S serbest bırakılırken, S.U ve Ü.Y.  ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

Serinhisar İlçesi’nde FETÖ/PDY soruşturma kapsamında polis tarafından gözaltına alınan R.K. emniyete götürüldü. Gözaltına alınan şahsın evinde flaş bellek ve bilgisayar hard diskine de el konuldu. Gözaltına alınan R.K.’nın ifadesi alındıktan sonra soruşturma kapsamında Konya’ya gönderildiği öğrenildi.

 

Kaynak: Acıpayamgazetesi.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.