FETÖ dershanesi artık Milli Eğitimin

DENİZLİ 17.11.2016 - 12:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

FETÖ dershanesi artık Milli Eğitimin

denizli haber / denizli 20 haber / FETÖ dershanesi artık Milli Eğitimin

Denizli Çivril İlçesi’nde, Kanun Hükmünde Kararnameyle, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile bağlantılı olduğu gerekçesiyle kapatılan dershane, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü hizmet binası yapıldı.   Alınan bilgiye göre, 30 Ağustos Caddesi üzerinde bulunan 4 katlı dershane, Milli Emlak Müdürlüğünce Çivril Milli Eğitim Müdürlüğüne tahsis edildi.   Çivril'de 15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında KHK ile milli güvenliğe tehdit oluşturduğu tespit edilen FETÖ/PDY'ye aidiyeti, iltisaklı veya irtibatlı olduğu iddiasıyla kapatılmasına karar verilen Çivril Körfez Dershanesi hazineye devredildi. Devir işlemlerinin tamamlanmasının ardından dershane binası İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne tahsis edildi.   4 katlı ve donanımlı bir bina olan yeni Milli Eğitim binasında Çivril Halk Eğitim Müdürlüğü ile birlikte faaliyet gösterecek olan Çivril İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün bir hafta içinde taşınma işlemlerinin tamamlanacağı ifade edildi. Çivril Milli Eğitim Müdürlüğü, Hükümet binasında Çivril Halk Eğitim Müdürlüğü ise Çivril Kılıçaslan Lisesi ek binasında hizmet veriyordu.
denizli haber / denizli 20 haber / FETÖ dershanesi artık Milli Eğitimin

Denizli Çivril İlçesi’nde, Kanun Hükmünde Kararnameyle, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile bağlantılı olduğu gerekçesiyle kapatılan dershane, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü hizmet binası yapıldı.

 

Alınan bilgiye göre, 30 Ağustos Caddesi üzerinde bulunan 4 katlı dershane, Milli Emlak Müdürlüğünce Çivril Milli Eğitim Müdürlüğüne tahsis edildi.

 

Çivril'de 15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında KHK ile milli güvenliğe tehdit oluşturduğu tespit edilen FETÖ/PDY'ye aidiyeti, iltisaklı veya irtibatlı olduğu iddiasıyla kapatılmasına karar verilen Çivril Körfez Dershanesi hazineye devredildi. Devir işlemlerinin tamamlanmasının ardından dershane binası İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne tahsis edildi.

 

4 katlı ve donanımlı bir bina olan yeni Milli Eğitim binasında Çivril Halk Eğitim Müdürlüğü ile birlikte faaliyet gösterecek olan Çivril İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün bir hafta içinde taşınma işlemlerinin tamamlanacağı ifade edildi. Çivril Milli Eğitim Müdürlüğü, Hükümet binasında Çivril Halk Eğitim Müdürlüğü ise Çivril Kılıçaslan Lisesi ek binasında hizmet veriyordu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.