FETÖ firarisi Denizli’de polis tarafından yakalandı

DENİZLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.09.2018 - 14:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

FETÖ firarisi Denizli’de polis tarafından yakalandı

Denizli’de Fethullahçı Terör Örgütü firarisi olan bir şahıs polis tarafından yapılan yol kontrolünde gözaltına alındı.  Edinilen bilgilere göre, FETÖ soruşturması kapsamında Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile kapatılan Hukuk Bilimleri Araştırma Dernek üyesi olduğu, kapatılan Banka Asya avukatlarından olduğu ve örgüt içinde üst konumlarda görevlendirildiği iddia edilen Y.P. isimli FETÖ firarisi şahıs Denizli’de yakalandı. Y.P.’nin Denizli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü (KOM) ekiplerince gözaltına alındığı bildirildi. Şüphelinin işlemlerinin devam ettiği kaydedildi. 

Denizli’de Fethullahçı Terör Örgütü firarisi olan bir şahıs polis tarafından yapılan yol kontrolünde gözaltına alındı. 


Edinilen bilgilere göre, FETÖ soruşturması kapsamında Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile kapatılan Hukuk Bilimleri Araştırma Dernek üyesi olduğu, kapatılan Banka Asya avukatlarından olduğu ve örgüt içinde üst konumlarda görevlendirildiği iddia edilen Y.P. isimli FETÖ firarisi şahıs Denizli’de yakalandı. Y.P.’nin Denizli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü (KOM) ekiplerince gözaltına alındığı bildirildi. Şüphelinin işlemlerinin devam ettiği kaydedildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.