FETÖ'nün ilçe imamı Denizli'de yakalandı

GÜNDEM 25.12.2017 - 09:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

FETÖ'nün ilçe imamı Denizli'de yakalandı

Denizli'de bir evde yakalanan FETÖ/PDY'nin 'Manisa'nın Salihli ilçesi imamı' olduğu ileri sürülen Mehmet Ali B. ve eşi Gülgün B. tutuklandı.   Salihli Cumhuriyet Savcılığı'nın FETÖ/PDY soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan 'Salihli imamı' Mehmet Ali B. ile eşi Gülgün B.’nin Denizli'de bir evde gizlendiği belirlendi.   Eve 12 Aralık günü operasyon düzenleyen ekipler, çifti yakalayıp, gözaltına aldı. Salihli'ye götürülen Mehmet Ali B. ve eşi Gülgün B. çifti, emniyetteki işlemlerinin ardından 'silahlı terör örgütü kurma veya yönetme' suçundan sevk edildikleri adliyede tutuklandı.

Denizli'de bir evde yakalanan FETÖ/PDY'nin 'Manisa'nın Salihli ilçesi imamı' olduğu ileri sürülen Mehmet Ali B. ve eşi Gülgün B. tutuklandı.

 

Salihli Cumhuriyet Savcılığı'nın FETÖ/PDY soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan 'Salihli imamı' Mehmet Ali B. ile eşi Gülgün B.’nin Denizli'de bir evde gizlendiği belirlendi.

 

Eve 12 Aralık günü operasyon düzenleyen ekipler, çifti yakalayıp, gözaltına aldı. Salihli'ye götürülen Mehmet Ali B. ve eşi Gülgün B. çifti, emniyetteki işlemlerinin ardından 'silahlı terör örgütü kurma veya yönetme' suçundan sevk edildikleri adliyede tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.