Fetö’nün Temizlenmesine Karşı Çıkmak Gaflettir

GÜNDEM 12.07.2017 - 16:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Fetö’nün Temizlenmesine Karşı Çıkmak Gaflettir

Vatan Partisi Denizli İl Başkanlığı "Fetö'nün tüm kurumlardan temizlenmesine karşı çıkılmasına ilişkin parti il binasında bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

Vatan Partisi Denizli İl Başkanlığı "Fetö'nün tüm kurumlardan temizlenmesine karşı çıkılmasına ilişkin parti il binasında bir basın açıklaması gerçekleştirdi.      İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu "Bugüne kadar 105 bin FETÖ ve PKK yandaşı kamudan temizlendi. 50 bin FETÖ’CÜ, 20 bin PKK militanı tutuklandı. Toplam 12 bin hakim ve savcıdan 4 bini tasfiye edildi. İrticai hareketin üzerine Cumhuriyet tarihinde görülmemiş en kapsamlı bir şekilde gidilirken, “Adalet çöktü”, “Cezaevleri tıka basa doldu” diyerek teröristlere adalet ve özgürlük istemek gaflettir, dalalettir. dedi.    Vatan Partisi Denizli İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu'nun açıklamasının ayrıntıları şöyle ;   ​15 Temmuz ABD – FETÖ darbesinin 1.yılına girdik. Bu darbenin amacı Cumhuriyeti yıkarak diktatörlük kurmak, PKK ile masaya oturarak Türkiye’yi bölmek ve ABD’nin Ortadoğu planlarında “Kukla Kürdistan” kurulmasına yardımcı olmaktı.   70 yıldır ülkemize kan kusturan ABD Kontrgerillası bu hain örgüt, 15 Temmuz’da Ordu ve Millet beraberliğiyle ezildi. 12 Mart ve 12 Eylül darbeleri yapan bu örgüt, 1 Mayıs 1977, Maraş, Çorum, Madımak katliamları düzenledi. Deniz Gezmişleri, Erdal Erenleri astırdı. Uğur Mumcuları, Taner Kışlalıları, Hrant Dinkleri ve yüzlerce yurtsever aydınlarımızı katletti. Ergenekon ve Balyoz gibi kumpaslar kurdu. Bu örgütün devlet ve toplum yaşamından temizlenmesi hem zorunlu, hem haklı, hem de hukuki ve meşrudur.   15 Temmuz’da bu örgüt darbe girişiminde bulunurken tiyatro mu oynuyordu ? Tiyatroda kuru sıkı mermiler kullanılır ama 15 Temmuz’da gerçek silahlar kullanıldı. Tiyatroda ölenler sonradan dirilir ama 15 Temmuz’da 249 yurttaşımız can verdi. Onları tekrar yaşama döndürecek bir teknoloji bulunmuyor.   Bugüne kadar 105 bin FETÖ ve PKK yandaşı kamudan temizlendi. 50 bin FETÖ’CÜ, 20 bin PKK militanı tutuklandı. Toplam 12 bin hakim ve savcıdan 4 bini tasfiye edildi. İrticai hareketin üzerine Cumhuriyet tarihinde görülmemiş en kapsamlı bir şekilde gidilirken, “Adalet çöktü”, “Cezaevleri tıka basa doldu” diyerek teröristlere adalet ve özgürlük istemek gaflettir, delalettir. Büyük mücadelelerde bazen kurunun yanında yaşlarında yandığı olabiliyor. Yargılamalarda bazı hatalar ve yanlışlıklar olabilir. Bunlar düzeltilerek adil ve hızlı yargılamalar yapılmalıdır. Ancak bunları bahane ederek terör örgütlerinin üzerine giden Türk yargıç ve savcılarını korkutmak, sindirmek ve onların ellerini, kollarını bağlamaya çalışmak FETÖ’ye ve PKK’ya can suyu vermektir.   Nasıl Türk Ordusu Vatan Savaşı veriyorsa, nasıl Türk Polisi terörle mücadele ediyorsa, Türk Yargısı da onbinlerce teröristi yargılayarak onurlu, hukuki ve milli bir görev yapıyor.   Onlara diyoruz ki : Korkmayın, yalan rüzgarlarından etkilenmeyin, adil olun, bağımsız olun, cesaretle bu hainlerin üzerine yürüyün. Türk Milleti sizin arkanızdadır.
Vatan Partisi Denizli İl Başkanlığı "Fetö'nün tüm kurumlardan temizlenmesine karşı çıkılmasına ilişkin parti il binasında bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

Vatan Partisi Denizli İl Başkanlığı "Fetö'nün tüm kurumlardan temizlenmesine karşı çıkılmasına ilişkin parti il binasında bir basın açıklaması gerçekleştirdi. 

 

 

İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu "Bugüne kadar 105 bin FETÖ ve PKK yandaşı kamudan temizlendi. 50 bin FETÖ’CÜ, 20 bin PKK militanı tutuklandı. Toplam 12 bin hakim ve savcıdan 4 bini tasfiye edildi. İrticai hareketin üzerine Cumhuriyet tarihinde görülmemiş en kapsamlı bir şekilde gidilirken, “Adalet çöktü”, “Cezaevleri tıka basa doldu” diyerek teröristlere adalet ve özgürlük istemek gaflettir, dalalettir. dedi. 

 

Vatan Partisi Denizli İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu'nun açıklamasının ayrıntıları şöyle ;

 

​15 Temmuz ABD – FETÖ darbesinin 1.yılına girdik. Bu darbenin amacı Cumhuriyeti yıkarak diktatörlük kurmak, PKK ile masaya oturarak Türkiye’yi bölmek ve ABD’nin Ortadoğu planlarında “Kukla Kürdistan” kurulmasına yardımcı olmaktı.

 

70 yıldır ülkemize kan kusturan ABD Kontrgerillası bu hain örgüt, 15 Temmuz’da Ordu ve Millet beraberliğiyle ezildi. 12 Mart ve 12 Eylül darbeleri yapan bu örgüt, 1 Mayıs 1977, Maraş, Çorum, Madımak katliamları düzenledi. Deniz Gezmişleri, Erdal Erenleri astırdı. Uğur Mumcuları, Taner Kışlalıları, Hrant Dinkleri ve yüzlerce yurtsever aydınlarımızı katletti. Ergenekon ve Balyoz gibi kumpaslar kurdu. Bu örgütün devlet ve toplum yaşamından temizlenmesi hem zorunlu, hem haklı, hem de hukuki ve meşrudur.

 

15 Temmuz’da bu örgüt darbe girişiminde bulunurken tiyatro mu oynuyordu ? Tiyatroda kuru sıkı mermiler kullanılır ama 15 Temmuz’da gerçek silahlar kullanıldı. Tiyatroda ölenler sonradan dirilir ama 15 Temmuz’da 249 yurttaşımız can verdi. Onları tekrar yaşama döndürecek bir teknoloji bulunmuyor.

 

Bugüne kadar 105 bin FETÖ ve PKK yandaşı kamudan temizlendi. 50 bin FETÖ’CÜ, 20 bin PKK militanı tutuklandı. Toplam 12 bin hakim ve savcıdan 4 bini tasfiye edildi. İrticai hareketin üzerine Cumhuriyet tarihinde görülmemiş en kapsamlı bir şekilde gidilirken, “Adalet çöktü”, “Cezaevleri tıka basa doldu” diyerek teröristlere adalet ve özgürlük istemek gaflettir, delalettir. Büyük mücadelelerde bazen kurunun yanında yaşlarında yandığı olabiliyor. Yargılamalarda bazı hatalar ve yanlışlıklar olabilir. Bunlar düzeltilerek adil ve hızlı yargılamalar yapılmalıdır. Ancak bunları bahane ederek terör örgütlerinin üzerine giden Türk yargıç ve savcılarını korkutmak, sindirmek ve onların ellerini, kollarını bağlamaya çalışmak FETÖ’ye ve PKK’ya can suyu vermektir.

 

Nasıl Türk Ordusu Vatan Savaşı veriyorsa, nasıl Türk Polisi terörle mücadele ediyorsa, Türk Yargısı da onbinlerce teröristi yargılayarak onurlu, hukuki ve milli bir görev yapıyor.

 

Onlara diyoruz ki : Korkmayın, yalan rüzgarlarından etkilenmeyin, adil olun, bağımsız olun, cesaretle bu hainlerin üzerine yürüyün. Türk Milleti sizin arkanızdadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.