FETÖ’nün yöneticisi eşi ile birlikte Eskişehir’de yakalandı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.10.2018 - 11:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

FETÖ’nün yöneticisi eşi ile birlikte Eskişehir’de yakalandı

İHA- Eskişehir'de, FETÖ/PDY’ye yönelik düzenlenen operasyonda, Denizli'de ‘Büyük Bölge Talebe Mesulü’ ve çeşitli illerde örgüt içinde sorumlu ve yönetici olarak görev yaptığı iddiası ile aranan şüpheli ile eşi yakalandı.  Edinilen bilgiye göre, Ankara'daki soruşturmalar kapsamında, ‘Terör örgütüne üye olmak’ suçundan Tuncay P. ile eşi Emel P. hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde bir hücre evine gerçekleştirdikleri operasyonda, Tuncay P. ile Emel P'yi yakalayarak gözaltına aldı.   Yakalanan şüphelilerden Tuncay P.'nin ‘ByLock’ kullanıcısı olduğu, örgüt içerisinde, Denizli'de ‘Büyük Bölge Talebe Mesulü’, Muğla'da ‘Eğitim Danışmanlığı’ ve Manisa'da ‘Örgüt yöneticisi’ olarak görev yaptığı tespit edildi.  Ayrıca emniyetteki işlemleri akabinde Eskişehir Adalet Sarayına sevk edilen şüphelilerden Tuncay P., savcılıktaki sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.  Öte yandan şüpheli Emel P.'nin ise emniyetteki sorgusunun devam ettiği öğrenildi.   

İHA- Eskişehir'de, FETÖ/PDY’ye yönelik düzenlenen operasyonda, Denizli'de ‘Büyük Bölge Talebe Mesulü’ ve çeşitli illerde örgüt içinde sorumlu ve yönetici olarak görev yaptığı iddiası ile aranan şüpheli ile eşi yakalandı. 


Edinilen bilgiye göre, Ankara'daki soruşturmalar kapsamında, ‘Terör örgütüne üye olmak’ suçundan Tuncay P. ile eşi Emel P. hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde bir hücre evine gerçekleştirdikleri operasyonda, Tuncay P. ile Emel P'yi yakalayarak gözaltına aldı.

 

Yakalanan şüphelilerden Tuncay P.'nin ‘ByLock’ kullanıcısı olduğu, örgüt içerisinde, Denizli'de ‘Büyük Bölge Talebe Mesulü’, Muğla'da ‘Eğitim Danışmanlığı’ ve Manisa'da ‘Örgüt yöneticisi’ olarak görev yaptığı tespit edildi. 


Ayrıca emniyetteki işlemleri akabinde Eskişehir Adalet Sarayına sevk edilen şüphelilerden Tuncay P., savcılıktaki sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 


Öte yandan şüpheli Emel P.'nin ise emniyetteki sorgusunun devam ettiği öğrenildi. 
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.