FETÖ operasyonu: 11 kişi yakalandı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.11.2018 - 11:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

FETÖ operasyonu: 11 kişi yakalandı

İHA- Balıkesir merkezli aralarında Denizli dahil 8 il ve KKTC olmak üzere FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne yönelik operasyonda 11 kişi yakalandı.  Edinilen bilgiye göre, Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığı ile İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne yönelik yürütülen soruşturmalarda, ankesörlü telefonlardan periyodik aralıklarla ardışık olarak arandıkları değerlendirilen 49 şüpheli tespit edildi. Şüphelilerden 36'sının hakkında soruşturma ve kovuşturma bulunduğu anlaşıldı. Bu şüphelilere ait evraklar adli makamlara gönderildi.   Haklarında adli işlem bulunmayan, 2'si Jandarma, 11'i Kara Kuvvetleri Komutanlıklarında görevli 13 astsubay hakkında İstanbul, Ankara, Kırklareli, Aydın, Denizli, Kayseri, Gaziantep, Şırnak ve KKTC'de operasyon düzenlendi. Operasyonlarda 11 şüpheli yakalanırken, 2 şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmaların devam ettiği öğrenildi.   

İHA- Balıkesir merkezli aralarında Denizli dahil 8 il ve KKTC olmak üzere FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne yönelik operasyonda 11 kişi yakalandı. 


Edinilen bilgiye göre, Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığı ile İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne yönelik yürütülen soruşturmalarda, ankesörlü telefonlardan periyodik aralıklarla ardışık olarak arandıkları değerlendirilen 49 şüpheli tespit edildi. Şüphelilerden 36'sının hakkında soruşturma ve kovuşturma bulunduğu anlaşıldı. Bu şüphelilere ait evraklar adli makamlara gönderildi.

 

Haklarında adli işlem bulunmayan, 2'si Jandarma, 11'i Kara Kuvvetleri Komutanlıklarında görevli 13 astsubay hakkında İstanbul, Ankara, Kırklareli, Aydın, Denizli, Kayseri, Gaziantep, Şırnak ve KKTC'de operasyon düzenlendi. Operasyonlarda 11 şüpheli yakalanırken, 2 şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmaların devam ettiği öğrenildi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.