Fetö Operasyonunda 20 kişi tutuklandı

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.10.2016 - 17:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Fetö Operasyonunda 20 kişi tutuklandı

denizli haber / denizli 20 haber / Fetö Operasyonunda 20 kişi tutuklandı

Fetullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında Denizli'nin de aralarında bulunduğu 8 ilde 20 kişi tutuklandı. Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgütün sözde eğitim kurumlarında faaliyet yürüten örgüt mensuplarına yönelik Balıkesir merkezli, Bursa, Çanakkale, Denizli, İstanbul, İzmir, Kastamonu ve Manisa illerinde eş zamanlı operasyon yapıldı. Yapılan operasyonlarda 26 kişi şüpheli gözaltına alındı.   Adli makamlara çıkarılan şahıslardan 6 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 20 şüpheli şahıs ise tutuklanarak Kepsut Kapalı Cezaevine gönderildi.
denizli haber / denizli 20 haber / Fetö Operasyonunda 20 kişi tutuklandı

Fetullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında Denizli'nin de aralarında bulunduğu 8 ilde 20 kişi tutuklandı.



Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgütün sözde eğitim kurumlarında faaliyet yürüten örgüt mensuplarına yönelik Balıkesir merkezli, Bursa, Çanakkale, Denizli, İstanbul, İzmir, Kastamonu ve Manisa illerinde eş zamanlı operasyon yapıldı. Yapılan operasyonlarda 26 kişi şüpheli gözaltına alındı.

 

Adli makamlara çıkarılan şahıslardan 6 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 20 şüpheli şahıs ise tutuklanarak Kepsut Kapalı Cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.