FETÖ örgütü üyesi 4 kadın firari yakalandı

ASAYİŞ 23.10.2020 - 16:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

FETÖ örgütü üyesi 4 kadın firari yakalandı

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik çalışmalarda, örgütün kadın yapılanmasına operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda firari olarak aranan 4 şüpheli hücre evlerinde yakalandı.   FETÖ/PDY silahlı terör örgütü üyesi suçundan firari olarak aranan, Bylock kullandıkları tespit edilen ve örgütün hücre evlerinde saklandıkları anlaşılan şahısların yakalanmasına yönelik operasyon düzenlendi. Örgütün Denizli kadın yapılanması içerisinde faaliyet yürüten bölge sorumluları olduğu anlaşılan 2 şüpheli şahıs ile 1 ihraç öğretmen, örgütünün kız yurdunda müdürlük yapmış 1 şüpheli şahıs olmak üzere toplam 4 şahıs örgütün hücre evlerinde yakalandı.   Şüpheli şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda; birçok dijital materyaller, 500 Euro, 355 Dolar ve 12 bin 960 TL para ele geçirildi.   Adliyeye sevk edilen örgüt üyesi 3 şüpheli şahıs çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. 1 şüpheli şahıs ise Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğüne teslim edildi.  

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik çalışmalarda, örgütün kadın yapılanmasına operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda firari olarak aranan 4 şüpheli hücre evlerinde yakalandı.

 

FETÖ/PDY silahlı terör örgütü üyesi suçundan firari olarak aranan, Bylock kullandıkları tespit edilen ve örgütün hücre evlerinde saklandıkları anlaşılan şahısların yakalanmasına yönelik operasyon düzenlendi. Örgütün Denizli kadın yapılanması içerisinde faaliyet yürüten bölge sorumluları olduğu anlaşılan 2 şüpheli şahıs ile 1 ihraç öğretmen, örgütünün kız yurdunda müdürlük yapmış 1 şüpheli şahıs olmak üzere toplam 4 şahıs örgütün hücre evlerinde yakalandı.

 

Şüpheli şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda; birçok dijital materyaller, 500 Euro, 355 Dolar ve 12 bin 960 TL para ele geçirildi.

 

Adliyeye sevk edilen örgüt üyesi 3 şüpheli şahıs çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. 1 şüpheli şahıs ise Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğüne teslim edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.