FETÖ/PDY operasyonunda gözaltına alınan şahıslar adliyeye sevk edildi

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.05.2018 - 12:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

FETÖ/PDY operasyonunda gözaltına alınan şahıslar adliyeye sevk edildi

Kastamonu merkezli Denizli’nin de aralarında bulunduğu 5 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturmada gözaltına alınan 22 kişiden 16’sı adliyeye sevk edildi.    Edinilen bilgiye göre, Kastamonu Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında Kastamonu Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekiplerince Kastamonu merkezli gerçekleştirilen operasyonda Kastamonu, Bursa, Denizli, Manisa ve Ankara’da gözaltına alınan 22 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Aralarında iş adamları ve eski Bank Asya çalışanlarının da bulunduğu şüphelilerden 6’sı emniyetteki ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, diğer şüpheliler ise adliyeye sevk edildi.   Olayla ilgili soruşturma sürüyor.   

Kastamonu merkezli Denizli’nin de aralarında bulunduğu 5 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturmada gözaltına alınan 22 kişiden 16’sı adliyeye sevk edildi. 
 

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında Kastamonu Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekiplerince Kastamonu merkezli gerçekleştirilen operasyonda Kastamonu, Bursa, Denizli, Manisa ve Ankara’da gözaltına alınan 22 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Aralarında iş adamları ve eski Bank Asya çalışanlarının da bulunduğu şüphelilerden 6’sı emniyetteki ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, diğer şüpheliler ise adliyeye sevk edildi.

 

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.