FETÖ/PDY Serinhisar yapılanmasına operasyon

DENİZLİ 14.12.2016 - 11:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

FETÖ/PDY Serinhisar yapılanmasına operasyon

denizli haber / denizli 20 haber / FETÖ/PDY Serinhisar yapılanmasına operasyon

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik operasyon kapsamında Serinhisar ilçesindeki iki dernek ve vakıf yurtlarında yapılan incelemeler sonucu 26 kişi hakkında  Ağır Ceza Mahkemesi nezdinde kamu davası açıldı.   Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada; " Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ/PDY)'nün Serinhisar ilçesindeki faaliyetleri ve yapılanmasına ilişkin ihbarlar üzerine Cumhuriyet Başsavcılığımızca 2016/23792 soruşturma yürütülmüştür.   FETÖ/PDY Terör Örgütünün Serinhisar ilçesindeki esnaf yapılanması, mütevelli heyeti toplantıları, dernek ve yurt çalışmaları ile örgütün ilçedeki mali yapılanmasına ilişkin bilgi sahibi ifadeleri, araştırma tutanakları ve yapılan tespitler kapsamında; FETÖ/PDY Terör örgütüyle iltisaklı ve irtibatlı olduğu anlaşılan Serinhisar Esnaf ve Genç İşadamları Derneği ile Işık Eğitim ve Sağlık Hizmetleri Vakfına ait yurtlarla ilgili gerekli inceleme arama ve el koyma işlemleri yapılmıştır.   Tüm bu işlemler neticesinde FETÖ/PDY'nin Serinhisar ilçesindeki yapılanması kapsamında 14 şüphelinin tutuklu olduğu toplam 26 şüpheli hakkında ikmal edilen soruşturma sonucunda FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü Üyeliği suçundan Denizli Ağır Ceza Mahkemesi nezdinde 14/12/2016 tarihinde kamu davası açılmıştır. Kamuoyuna saygıyla sunulur.
denizli haber / denizli 20 haber / FETÖ/PDY Serinhisar yapılanmasına operasyon

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik operasyon kapsamında Serinhisar ilçesindeki iki dernek ve vakıf yurtlarında yapılan incelemeler sonucu 26 kişi hakkında  Ağır Ceza Mahkemesi nezdinde kamu davası açıldı.

 

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada; " Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ/PDY)'nün Serinhisar ilçesindeki faaliyetleri ve yapılanmasına ilişkin ihbarlar üzerine Cumhuriyet Başsavcılığımızca 2016/23792 soruşturma yürütülmüştür.

 

FETÖ/PDY Terör Örgütünün Serinhisar ilçesindeki esnaf yapılanması, mütevelli heyeti toplantıları, dernek ve yurt çalışmaları ile örgütün ilçedeki mali yapılanmasına ilişkin bilgi sahibi ifadeleri, araştırma tutanakları ve yapılan tespitler kapsamında; FETÖ/PDY Terör örgütüyle iltisaklı ve irtibatlı olduğu anlaşılan Serinhisar Esnaf ve Genç İşadamları Derneği ile Işık Eğitim ve Sağlık Hizmetleri Vakfına ait yurtlarla ilgili gerekli inceleme arama ve el koyma işlemleri yapılmıştır.

 

Tüm bu işlemler neticesinde FETÖ/PDY'nin Serinhisar ilçesindeki yapılanması kapsamında 14 şüphelinin tutuklu olduğu toplam 26 şüpheli hakkında ikmal edilen soruşturma sonucunda FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü Üyeliği suçundan Denizli Ağır Ceza Mahkemesi nezdinde 14/12/2016 tarihinde kamu davası açılmıştır. Kamuoyuna saygıyla sunulur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.