FETÖ⁄PDY Terör Örgütü operasyonları kapsamında siyasi partinin eski İl Başkanı göz altına alındı

ASAYİŞ 06.03.2017 - 21:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

FETÖ⁄PDY Terör Örgütü operasyonları kapsamında siyasi partinin eski İl Başkanı göz altına alındı

Demokratik Sol Parti eski İl Başkanı Özkan Fidan bugün, Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Önce sağlık kontrolünden geçirilen Özkan Fidan, emniyette üç saat boyunca ifade verdi. 26.09.2016 tarihinde yapılan bir şikayet üzerine FETÖ/PDY Terör Örgütü’ne üye olduğu gerekçesiyle gözaltına alınan ve ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılan DSP eski İl Başkanı Özkan Fidan, Demokrat ve Atatürkçü çizgisiyle bilindiğini ifade ederek, “Bugün sabah erken saatlerde,  Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi’den iki kişi gelerek beni aldılar.     Hastanede kontrolden geçtikten sonra emniyette götürüldüm. Bana FETÖ/PDY üyesi olup olmadığım soruldu. Terör örgütüne finans desteği sağlayıp sağlamadığımı, gazete ve dergilerini okuyup okumadığımı , Amerika’ya gidip gitmediğimi, ışık evlerindeki toplantılara katılıp katılmadım tarzından sorular sordular.      Sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta yaptığım paylaşımları ne amaçla yaptığımı sorguladılar. Herhangi bir ilgim olmaması nedeniyle serbest bıraktılar. FETÖ’nün bana kadar uzanması hayret verici bir durum. Bugün saatlerce FETÖ/ PDY silahlı terör örgütü üyeliğinden sorgulandım” dedi.   Mehmet Barunduk - Objektif20  
Demokratik Sol Parti eski İl Başkanı Özkan Fidan bugün, Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Önce sağlık kontrolünden geçirilen Özkan Fidan, emniyette üç saat boyunca ifade verdi. 26.09.2016 tarihinde yapılan bir şikayet üzerine FETÖ/PDY Terör Örgütü’ne üye olduğu gerekçesiyle gözaltına alınan ve ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılan DSP eski İl Başkanı Özkan Fidan, Demokrat ve Atatürkçü çizgisiyle bilindiğini ifade ederek, “Bugün sabah erken saatlerde,  Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi’den iki kişi gelerek beni aldılar.

 

 

Hastanede kontrolden geçtikten sonra emniyette götürüldüm. Bana FETÖ/PDY üyesi olup olmadığım soruldu. Terör örgütüne finans desteği sağlayıp sağlamadığımı, gazete ve dergilerini okuyup okumadığımı , Amerika’ya gidip gitmediğimi, ışık evlerindeki toplantılara katılıp katılmadım tarzından sorular sordular.

 

 

 Sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta yaptığım paylaşımları ne amaçla yaptığımı sorguladılar. Herhangi bir ilgim olmaması nedeniyle serbest bıraktılar. FETÖ’nün bana kadar uzanması hayret verici bir durum. Bugün saatlerce FETÖ/ PDY silahlı terör örgütü üyeliğinden sorgulandım” dedi.

 

Mehmet Barunduk - Objektif20

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.