Feyzullah Öselmiş; “Rektör Bağ Yine Hata Yaptı!”

GÜNDEM 12.03.2020 - 15:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Feyzullah Öselmiş; “Rektör Bağ Yine Hata Yaptı!”

Memur-Sen Denizli İl Temsilcisi Feyzullah Öselmiş, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Hüseyin Bağ’ın iftira, karalama ve yıpratma gayretinin boşa çıktığını ve yine hata yaptığını belirterek açıklamalarda bulundu.   Öselmiş yaptığı açıklamada; “Yaptığı atamalar, sürgünler, mobbing ve husumet beslediği kişilere karşı başlattığı itibar suikastı ile gündemden düşmeyen Rektör Bağ’ın, Üniversite Soruşturma Komisyonu tarafından verilen karar sonucunda hata yaptığı tescillenmiştir.   PAÜ İlahiyat Fakültesi'ni uhdesinde olmamasına rağmen, Müftü Ahmet Hulusi Efendi Camisi’nin ek binasındaki kullanılmayan ve kilitli olan, anahtarı cami derneği ve il müftülüğünde de bulunan salondaki atıl kitaplar arasında FETÖ iltisaklı yayınlar bulunduğu gerekçesiyle; İlahiyat Fakültesi Sekreteri ve Eğitim-Bir-Sen Denizli 2 No’lu Şube Başkanımız hakkında soruşturma başlatmış ve yürütülen soruşturma sonucunda Üniversite Soruşturma Komisyonu tarafından Şube Başkanımız Mehmet Baysal’ın “Yasa dışı yapı ve oluşumlarla irtibatının, iltisakının veya mensubiyetinin olmadığına karar verilmiştir.” ifadeleri ile, Başkanımız bu karalama ve yıpratma operasyonundan alnın akı ile çıkmış, Rektör Bağ’ın taşıyamadığı makamın ihtirasından kaynaklı kişisel hesap görme, iftira ve karalama gayreti boşa düşmüştür.   Rektör Bağ'ın attığı çamur tutmadı; bizzat kendi imzasıyla meselenin iftira olduğunu itiraf etti.    Rektörün, koltuğunda kalabilmek için kendi meselelerini kişiselleştirerek ve bütün bunları üniversitenin meselesi hâline getirerek, gayr-i ahlaki yollarla FETÖ ile mücadeleyi de kullanarak çözmeye çalışıyor olması hem vatan haini darbecilerle mücadeleyi zedelemekte hem de Pamukkale Üniversitesi’ni itibarsızlaştırmaktadır.   Bilimsel çalışmaları, araştırma-geliştirmeleriyle adını duyurması gereken Pamukkale Üniversitesi; Rektör, bu gün kiminle uğraşacak diye adeta fal bakılır hale gelmiştir. Üniversite Soruşturma Komisyonu tarafından da tescillenen bu itibar suikastı için yetkililer gereğini yapmalı; bir kişinin onuru, haysiyeti ve itibarı rektörün koltuğuna kurban edilmemelidir. Malesef, PAÜ Rektörü Hüseyin Bağ'ın adı sürekli skandallarla anılır olmuş,  keyfi uygulamaları Üniversitenin çalışma barışını bozmuş, Üniversite yönetilemez hale gelmiştir.    Bu konuda YÖK’ü göreve davet ediyor, Pamukkale Üniversitesi’nde huzurun, insan onuruna yakışır çalışma ortamının sağlanması ve bilimsel akademik bir kuruma dönüşümü konusunda gereğinin yapılmasını bekliyoruz.  

Memur-Sen Denizli İl Temsilcisi Feyzullah Öselmiş, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Hüseyin Bağ’ın iftira, karalama ve yıpratma gayretinin boşa çıktığını ve yine hata yaptığını belirterek açıklamalarda bulundu.

 

Öselmiş yaptığı açıklamada; “Yaptığı atamalar, sürgünler, mobbing ve husumet beslediği kişilere karşı başlattığı itibar suikastı ile gündemden düşmeyen Rektör Bağ’ın, Üniversite Soruşturma Komisyonu tarafından verilen karar sonucunda hata yaptığı tescillenmiştir.

 

PAÜ İlahiyat Fakültesi'ni uhdesinde olmamasına rağmen, Müftü Ahmet Hulusi Efendi Camisi’nin ek binasındaki kullanılmayan ve kilitli olan, anahtarı cami derneği ve il müftülüğünde de bulunan salondaki atıl kitaplar arasında FETÖ iltisaklı yayınlar bulunduğu gerekçesiyle; İlahiyat Fakültesi Sekreteri ve Eğitim-Bir-Sen Denizli 2 No’lu Şube Başkanımız hakkında soruşturma başlatmış ve yürütülen soruşturma sonucunda Üniversite Soruşturma Komisyonu tarafından Şube Başkanımız Mehmet Baysal’ın “Yasa dışı yapı ve oluşumlarla irtibatının, iltisakının veya mensubiyetinin olmadığına karar verilmiştir.” ifadeleri ile, Başkanımız bu karalama ve yıpratma operasyonundan alnın akı ile çıkmış, Rektör Bağ’ın taşıyamadığı makamın ihtirasından kaynaklı kişisel hesap görme, iftira ve karalama gayreti boşa düşmüştür.

 

Rektör Bağ'ın attığı çamur tutmadı; bizzat kendi imzasıyla meselenin iftira olduğunu itiraf etti. 

 

Rektörün, koltuğunda kalabilmek için kendi meselelerini kişiselleştirerek ve bütün bunları üniversitenin meselesi hâline getirerek, gayr-i ahlaki yollarla FETÖ ile mücadeleyi de kullanarak çözmeye çalışıyor olması hem vatan haini darbecilerle mücadeleyi zedelemekte hem de Pamukkale Üniversitesi’ni itibarsızlaştırmaktadır.

 

Bilimsel çalışmaları, araştırma-geliştirmeleriyle adını duyurması gereken Pamukkale Üniversitesi; Rektör, bu gün kiminle uğraşacak diye adeta fal bakılır hale gelmiştir. Üniversite Soruşturma Komisyonu tarafından da tescillenen bu itibar suikastı için yetkililer gereğini yapmalı; bir kişinin onuru, haysiyeti ve itibarı rektörün koltuğuna kurban edilmemelidir. Malesef, PAÜ Rektörü Hüseyin Bağ'ın adı sürekli skandallarla anılır olmuş,  keyfi uygulamaları Üniversitenin çalışma barışını bozmuş, Üniversite yönetilemez hale gelmiştir. 

 

Bu konuda YÖK’ü göreve davet ediyor, Pamukkale Üniversitesi’nde huzurun, insan onuruna yakışır çalışma ortamının sağlanması ve bilimsel akademik bir kuruma dönüşümü konusunda gereğinin yapılmasını bekliyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.