Fikret Orman Beşiktaşlılar Derneği'nin açılışı için Denizli'ye geliyor!

DENİZLİ 08.12.2017 - 11:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Fikret Orman Beşiktaşlılar Derneği'nin açılışı için Denizli'ye geliyor!

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Orman 19 Aralık Salı günü, Türkiye’nin en büyük Dernek Binası ve Kartal Yuvası açılışı için Denizli’ye geliyor.   Denizli Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada; Yönetim kurulu 2.Başkanı, Asbaşkanları ve yönetim kurulu üyeleri Deniz Atalay, Ahmet Nur Çebi, Hakan Özköse ve Hüseyin Mican’ında dernek binasının açılışına katılacağı belirtildi.   Denizli Beşiktaşlılar Dernek binasının açılışı 19 Aralık Salı günü saat 13,00 de gerçekleştirilecektir.  Açılış sonrası akşam saat 20.00’da Colossae Otelde gala yemeği verilecektir. Gala yemeğiyle alakalı detaylar derneğimizden üyelerimize sms yoluyla bildirilecektir. Bina açılışımıza tüm halkımız davetli olup, Başkanımızı Denizlimize layık bir şekilde karşılama ve ağırlama konusunda tüm hazırlıklarımızı yapmış bulunmaktayız” denildi.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Orman 19 Aralık Salı günü, Türkiye’nin en büyük Dernek Binası ve Kartal Yuvası açılışı için Denizli’ye geliyor.

 

Denizli Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada; Yönetim kurulu 2.Başkanı, Asbaşkanları ve yönetim kurulu üyeleri Deniz Atalay, Ahmet Nur Çebi, Hakan Özköse ve Hüseyin Mican’ında dernek binasının açılışına katılacağı belirtildi.

 

Denizli Beşiktaşlılar Dernek binasının açılışı 19 Aralık Salı günü saat 13,00 de gerçekleştirilecektir.  Açılış sonrası akşam saat 20.00’da Colossae Otelde gala yemeği verilecektir. Gala yemeğiyle alakalı detaylar derneğimizden üyelerimize sms yoluyla bildirilecektir. Bina açılışımıza tüm halkımız davetli olup, Başkanımızı Denizlimize layık bir şekilde karşılama ve ağırlama konusunda tüm hazırlıklarımızı yapmış bulunmaktayız” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.