Filede Anadolu’nun Yıldızları Denizli’de

DENİZLİ 09.05.2018 - 17:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Filede Anadolu’nun Yıldızları Denizli’de

Anadolu Yıldızlar Ligi Voleybol Türkiye Finalleri başladı. 9-13 Mayıs tarihlerinde iki ayrı salonda yapılacak maçlarda 18 ilden 290 sporcu ter dökecek   Anadolu Yıldızlar Ligi Final Haftası heyecanı voleybol müsabakaları ile devam ediyor. Önceki akşam yapılan teknik toplantıda takımlar gruplara ayrıldı ve fikstür çekimi yapıldı. Toplantıya katılan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ile Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü Savaş Keskin tüm takımlara başarılar diledi.   Hasan Güngör Spor Salonu ve Mustafa Kaynak Spor Salonlarında yapılacak müsabakalarda, 18 ilden 11 erkek takımı ve 10 kız takımından yaklaşık 290 sporcu beş gün boyunca Voleybolda Türkiye Şampiyonu olmak için ter dökecek.     İŞTE İLK GÜN SONUÇLARI   ERKEKLER   A Grubu              Bingöl            3     -    0        İstanbul Avrupa B Grubu               Antalya                          0         -        3             Kayseri   BAYANLAR   A Grubu              İzmir                      3             -              0             Giresun B Grubu               Karabük               3             -              2             Adana   Anlık skorların yanı sıra maçlardan fotoğraf ve videolara sporseverler anadoluyildizlarligi.sgm.gov.tr adresinden ulaşabilir.

Anadolu Yıldızlar Ligi Voleybol Türkiye Finalleri başladı. 9-13 Mayıs tarihlerinde iki ayrı salonda yapılacak maçlarda 18 ilden 290 sporcu ter dökecek

 

Anadolu Yıldızlar Ligi Final Haftası heyecanı voleybol müsabakaları ile devam ediyor. Önceki akşam yapılan teknik toplantıda takımlar gruplara ayrıldı ve fikstür çekimi yapıldı. Toplantıya katılan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ile Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü Savaş Keskin tüm takımlara başarılar diledi.

 

Hasan Güngör Spor Salonu ve Mustafa Kaynak Spor Salonlarında yapılacak müsabakalarda, 18 ilden 11 erkek takımı ve 10 kız takımından yaklaşık 290 sporcu beş gün boyunca Voleybolda Türkiye Şampiyonu olmak için ter dökecek.

 

 

İŞTE İLK GÜN SONUÇLARI

 

ERKEKLER

 

A Grubu              Bingöl            3     -    0        İstanbul Avrupa

B Grubu               Antalya                          0         -        3             Kayseri

 

BAYANLAR

 

A Grubu              İzmir                      3             -              0             Giresun

B Grubu               Karabük               3             -              2             Adana

 

Anlık skorların yanı sıra maçlardan fotoğraf ve videolara sporseverler anadoluyildizlarligi.sgm.gov.tr adresinden ulaşabilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.