Filenin şampiyonları belli oldu

SPOR 23.01.2017 - 14:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Filenin şampiyonları belli oldu

Okul Sporları Voleybol Denizli İl Birinciliği karşılaşmaları Yıldız Kızlarda 88, erkeklerde ise 84 sporcunun katılımıyla sona erdi.

Turnuva boyunca sporcular okullarının şampiyonluğu için mücadele verirken, kızlarda Merkez Ortaokulu, erkeklerde ise Hürriyet Ortaokulu’nun şampiyonluğu ile sezon noktalandı.   Birbirinden çekişmeli maçlara sahne olan İl Birinciliği karşılaşmalarında öğretmenler ve veliler de sporcuları yalnız bırakmayarak heyecana ortak oldu. Geçtiğimiz günlerde Mustafa Kaynak Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda oynanan final mücadelesi sonunda düzenlenen ödül töreninde dereceye giren okullara kupa ve madalyalar takdim edildi.      İŞTE DERECEYE GİRENLER   Yıldız Kızlar Merkez Ortaokulu ODTÜ GV Özel Ortaokulu Özel PEV Ortaokulu Sevil Kaynak Ortaokulu   Yıldız Erkekler Hürriyet Ortaokulu Merkez Ortaokulu Basma Sanayi Ortaokulu Buldan Güngör Cerit Ortaokulu  
Okul Sporları Voleybol Denizli İl Birinciliği karşılaşmaları Yıldız Kızlarda 88, erkeklerde ise 84 sporcunun katılımıyla sona erdi.

Turnuva boyunca sporcular okullarının şampiyonluğu için mücadele verirken, kızlarda Merkez Ortaokulu, erkeklerde ise Hürriyet Ortaokulu’nun şampiyonluğu ile sezon noktalandı.

 

Birbirinden çekişmeli maçlara sahne olan İl Birinciliği karşılaşmalarında öğretmenler ve veliler de sporcuları yalnız bırakmayarak heyecana ortak oldu. Geçtiğimiz günlerde Mustafa Kaynak Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda oynanan final mücadelesi sonunda düzenlenen ödül töreninde dereceye giren okullara kupa ve madalyalar takdim edildi. 

 

 

İŞTE DERECEYE GİRENLER

 

Yıldız Kızlar

Merkez Ortaokulu

ODTÜ GV Özel Ortaokulu

Özel PEV Ortaokulu

Sevil Kaynak Ortaokulu

 

Yıldız Erkekler

Hürriyet Ortaokulu

Merkez Ortaokulu

Basma Sanayi Ortaokulu

Buldan Güngör Cerit Ortaokulu

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.