Filiz, Ak Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantısına katıldı

SİYASET 23.09.2019 - 13:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Filiz, Ak Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantısına katıldı

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz; 20-21-22 Eylül tarihleri arasında Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen AK Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantısına katıldı.   Toplantı dönüşü yazılı bir açıklama yayımlayan Başkan Filiz toplantı ile ilgili olarak şu ifadelere yer verdi:   “Belediyelerimiz arası tecrübe paylaşımı, belediyelerimizin merkezi hükümetten beklentileri, Genel Merkezin belediyelerimizden beklentilerinin istişare edildiği AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı Bölge Toplantısı Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Özhaseki beyin başkanlığında;  Afyonkarahisar ilimizde gerçekleştirildi. 5’incisini gerçekleştirdiğimiz AK Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantımıza; 2 Büyükşehir Belediyesi, 3 İl Belediyesi, 112 İlçe Belediyesi, 38 Belde Belediyesi olmak üzere toplamda 155 Belediye Başkanımız, 13 İl Başkanımız, 13 İl Yerel Yönetimler Başkanımız, 13 İl Bilgi İşlem Uzmanlarımız, 3 Büyükşehir Meclis Başkan Vekilimiz, 5 İl Genel Meclis Başkanımız ve 14 Bakan Yardımcımız katılım sağlamıştır.”   Başarılı belediye başkanlarının tecrübelerini paylaştığı bölge toplantısında liderlik, halkla ilişkiler, etkili iletişim, mevzuat, bütçe ve personel yönetimi alanında uzmanlarca eğitimler verildiğini kaydeden Başkan Filiz; “ Akıllı Yerel Yönetimler Uygulaması Tanıtımı ile başlayan toplantımızın ilk günü Yusuf Ziya Yılmaz, Tahir Akyürek ve Moderatör Refik Tuzcuoğlu’nun tecrübelerini paylaştıkları bir panelle sona ermiştir. Toplantımızın 2.gününde Afyonkarahisar Belediye Başkanı Sayın Mehmet Zeybek’in Selamlama Konuşması, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Sayın Hüseyin Sezen ‘ın Hoş geldiniz Konuşması ve Genel Başkan Yardımcımız, Yerel Yönetimler Başkanımız Sayın Mehmet Özhaseki’nin Konuşmaları ile devam etmiştir. Öğleden sonraki Belediye Başkanları Eğitimi ile ilgili oturumda sırasıyla TBB Genel Sekreteri Doç. Dr. Birol EKİCİ’nin sunduğu “ Temel Belediye Mevzuatı” konulu eğitim ve ardından ilgili Soru-cevap kısmı; Araştırmacı – Yazar, NLP Uzmanı Münir ARIKAN’ın “ Halkla ilişkiler, Siyasi İletişim ve İnsan İlişkilerinde başarı’’ konulu eğitimi, İhsan ATAÖV’ün ‘’ Kişisel Gelişim, Liderlik, Protokol Kuralları’’ eğitimi ile Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanımız Sayın Mehmet Özhaseki’nin Değerlendirme Toplantısı ile son bulmuştur. Toplantı’nın son günü ise Bakan Yardımcılarımızın da katılımıyla gerçekleştirilen İstişare ve Müzakereler ve akabindeki değerlendirme ile 3 gün süren Bölge toplantımız başarılı ve verimli bir şekilde sona ermiştir” dedi.

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz; 20-21-22 Eylül tarihleri arasında Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen AK Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantısına katıldı.

 

Toplantı dönüşü yazılı bir açıklama yayımlayan Başkan Filiz toplantı ile ilgili olarak şu ifadelere yer verdi:

 

“Belediyelerimiz arası tecrübe paylaşımı, belediyelerimizin merkezi hükümetten beklentileri, Genel Merkezin belediyelerimizden beklentilerinin istişare edildiği AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı Bölge Toplantısı Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Özhaseki beyin başkanlığında;  Afyonkarahisar ilimizde gerçekleştirildi. 5’incisini gerçekleştirdiğimiz AK Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantımıza; 2 Büyükşehir Belediyesi, 3 İl Belediyesi, 112 İlçe Belediyesi, 38 Belde Belediyesi olmak üzere toplamda 155 Belediye Başkanımız, 13 İl Başkanımız, 13 İl Yerel Yönetimler Başkanımız, 13 İl Bilgi İşlem Uzmanlarımız, 3 Büyükşehir Meclis Başkan Vekilimiz, 5 İl Genel Meclis Başkanımız ve 14 Bakan Yardımcımız katılım sağlamıştır.”

 

Başarılı belediye başkanlarının tecrübelerini paylaştığı bölge toplantısında liderlik, halkla ilişkiler, etkili iletişim, mevzuat, bütçe ve personel yönetimi alanında uzmanlarca eğitimler verildiğini kaydeden Başkan Filiz; “ Akıllı Yerel Yönetimler Uygulaması Tanıtımı ile başlayan toplantımızın ilk günü Yusuf Ziya Yılmaz, Tahir Akyürek ve Moderatör Refik Tuzcuoğlu’nun tecrübelerini paylaştıkları bir panelle sona ermiştir. Toplantımızın 2.gününde Afyonkarahisar Belediye Başkanı Sayın Mehmet Zeybek’in Selamlama Konuşması, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Sayın Hüseyin Sezen ‘ın Hoş geldiniz Konuşması ve Genel Başkan Yardımcımız, Yerel Yönetimler Başkanımız Sayın Mehmet Özhaseki’nin Konuşmaları ile devam etmiştir. Öğleden sonraki Belediye Başkanları Eğitimi ile ilgili oturumda sırasıyla TBB Genel Sekreteri Doç. Dr. Birol EKİCİ’nin sunduğu “ Temel Belediye Mevzuatı” konulu eğitim ve ardından ilgili Soru-cevap kısmı; Araştırmacı – Yazar, NLP Uzmanı Münir ARIKAN’ın “ Halkla ilişkiler, Siyasi İletişim ve İnsan İlişkilerinde başarı’’ konulu eğitimi, İhsan ATAÖV’ün ‘’ Kişisel Gelişim, Liderlik, Protokol Kuralları’’ eğitimi ile Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanımız Sayın Mehmet Özhaseki’nin Değerlendirme Toplantısı ile son bulmuştur. Toplantı’nın son günü ise Bakan Yardımcılarımızın da katılımıyla gerçekleştirilen İstişare ve Müzakereler ve akabindeki değerlendirme ile 3 gün süren Bölge toplantımız başarılı ve verimli bir şekilde sona ermiştir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.