Filiz Aker'in en yakın arkadaşı konuştu: Vatan'la aralarındaki aşk meşk değil

GÜNDEM 03.09.2017 - 09:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Filiz Aker'in en yakın arkadaşı konuştu: Vatan'la aralarındaki aşk meşk değil

Vatan Şaşmaz'ı öldürüp canına kıyan Filiz Aker'in en yakın arkadaşı Sevilay Öztürk konuştu. Öztürk, "İkisinin arasında aşk meşk yoktu, para yüzünden mi bilmem." dedi.   Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz'ın bir otel odasında eski manken Filiz Aker tarafından öldürülmesi herkeste şok etkisi yarattı. Aker'in yakın arkadaşı kilit isim denilen Sevilay Öztürk konuştu. Öztürk, "Vatan'ı öldürme sebebi aşk meşk olamaz." dedi.   "VATAN'DAN ÇOCUK İSTEĞİNİ REDDEDİNCE ÇOK KIRILMIŞTI" Türkiye'nin gündemine oturan cinayetin ardından herkes "neden" sorusunu sormadan edemedi. Ünlü gazeteci Ayşe Arman, kilit isim denilen kadınla röportaj yaptı. Kilit isim Sevilay Öztürk, "Vatan Şaşmaz ile Filiz Aker'in arasında kısa süreli bir ilişki oldu. 'Filiz yaşım geçiyor' deyip Vatan'dan çocuk istedi. Ancak Vatan, 'Aramızda yaş farkı var' diyerek Filiz'i reddetti. O da haliyle buna çok içerlemişti" dedi.   "ARALARINDAKİ MEVZU AŞK MEŞK DEĞİL" "Vatan'ı öldürmesinin nedeni para mı aşk mı?" sorusuna Öztürk şöyle cevap verdi: "Filiz'in neden böyle bir şey yaptığını bilmem. 2 kere intihara kalkıştı, Vatan'ı da öldürerek gündeme oturdu. Aşktan meşkten bunu yapmaz. Mevzu para mıydı bilmem."

Vatan Şaşmaz'ı öldürüp canına kıyan Filiz Aker'in en yakın arkadaşı Sevilay Öztürk konuştu. Öztürk, "İkisinin arasında aşk meşk yoktu, para yüzünden mi bilmem." dedi.

 

Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz'ın bir otel odasında eski manken Filiz Aker tarafından öldürülmesi herkeste şok etkisi yarattı. Aker'in yakın arkadaşı kilit isim denilen Sevilay Öztürk konuştu. Öztürk, "Vatan'ı öldürme sebebi aşk meşk olamaz." dedi.

 

"VATAN'DAN ÇOCUK İSTEĞİNİ REDDEDİNCE ÇOK KIRILMIŞTI"

Türkiye'nin gündemine oturan cinayetin ardından herkes "neden" sorusunu sormadan edemedi. Ünlü gazeteci Ayşe Arman, kilit isim denilen kadınla röportaj yaptı. Kilit isim Sevilay Öztürk, "Vatan Şaşmaz ile Filiz Aker'in arasında kısa süreli bir ilişki oldu. 'Filiz yaşım geçiyor' deyip Vatan'dan çocuk istedi. Ancak Vatan, 'Aramızda yaş farkı var' diyerek Filiz'i reddetti. O da haliyle buna çok içerlemişti" dedi.

 

"ARALARINDAKİ MEVZU AŞK MEŞK DEĞİL"

"Vatan'ı öldürmesinin nedeni para mı aşk mı?" sorusuna Öztürk şöyle cevap verdi: "Filiz'in neden böyle bir şey yaptığını bilmem. 2 kere intihara kalkıştı, Vatan'ı da öldürerek gündeme oturdu. Aşktan meşkten bunu yapmaz. Mevzu para mıydı bilmem."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.