Filiz; Yurtta Sulh Konseyi'ne Yurtta Sulh Böyle Olur

SİYASET 08.08.2016 - 16:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Filiz; Yurtta Sulh Konseyi'ne Yurtta Sulh Böyle Olur

denizli haber / denizli 20 haber / Filiz; Yurtta Sulh Konseyi'ne Yurtta Sulh Böyle Olur

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz; “ Yurtta Sulh Konseyi adı altında darbe yapmaya kalkanlara milletimiz dün Türkiye’nin 81 vilayetinde çizdiği tabloyla adeta  "Yurtta Sulh" böyle olur! dedi”   Hainlere karşı tek Ses, tek Nefes olunduğunu vurgulayan Başkan Filiz; " Darbeyle değil; Sevgiyle, milletle ve hep birlikte! Tek Milletin, Tek Bayrağın, Tek Devletin, Tek Vatanın ne demek olduğunun Tüm Dünyaya gösterildiğini" söyledi.   Başkan Filiz açıklamasında devamla şunları söyledi;   "Avrupa duysun, Dünya duysun,Türkiye bugün 15 Temmuz öncesine göre daha güçlüdür! Çünkü artık hep birlikte omuz omuza tek yüreğiz. Tüm ülkenin bir ve beraber olduğunu gösterdik. Bütün dünyaya demokrasisine ve seçtiklerine sahip çıkan bir millete asla diz çöktürülemeyeceğini gösterdik. Bu kutsal nöbeti her kesimden ve görüşten milyonlarca vatandaşımızın katıldığı dev bir mitingle taçlandırdık. 81 il'de siyasetçiler arasındaki birlik ve beraberlikte anlamlı ve bir o kadar da güzeldi. Başbakanımızın da söylediği gibi siyasette meydana gelen bu birlikteliği bozmayacağız, uzlaşmayı işbirliğini daha da güçlendireceğiz. Türkiye’yi milletimizle siyasi partilerimizle 2023 hedeflerine taşıyacağız. Nöbetimize virgül koyuyoruz. Bitirmiyoruz, noktayı Çarşamba akşamı koyacağız. Aynı kararlılıkla meydanlarda olacağız."  
denizli haber / denizli 20 haber / Filiz; Yurtta Sulh Konseyi'ne Yurtta Sulh Böyle Olur

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz; “ Yurtta Sulh Konseyi adı altında darbe yapmaya kalkanlara milletimiz dün Türkiye’nin 81 vilayetinde çizdiği tabloyla adeta  "Yurtta Sulh" böyle olur! dedi”

 

Hainlere karşı tek Ses, tek Nefes olunduğunu vurgulayan Başkan Filiz; " Darbeyle değil; Sevgiyle, milletle ve hep birlikte! Tek Milletin, Tek Bayrağın, Tek Devletin, Tek Vatanın ne demek olduğunun Tüm Dünyaya gösterildiğini" söyledi.

 

Başkan Filiz açıklamasında devamla şunları söyledi;

 

"Avrupa duysun, Dünya duysun,Türkiye bugün 15 Temmuz öncesine göre daha güçlüdür! Çünkü artık hep birlikte omuz omuza tek yüreğiz. Tüm ülkenin bir ve beraber olduğunu gösterdik. Bütün dünyaya demokrasisine ve seçtiklerine sahip çıkan bir millete asla diz çöktürülemeyeceğini gösterdik. Bu kutsal nöbeti her kesimden ve görüşten milyonlarca vatandaşımızın katıldığı dev bir mitingle taçlandırdık. 81 il'de siyasetçiler arasındaki birlik ve beraberlikte anlamlı ve bir o kadar da güzeldi. Başbakanımızın da söylediği gibi siyasette meydana gelen bu birlikteliği bozmayacağız, uzlaşmayı işbirliğini daha da güçlendireceğiz. Türkiye’yi milletimizle siyasi partilerimizle 2023 hedeflerine taşıyacağız. Nöbetimize virgül koyuyoruz. Bitirmiyoruz, noktayı Çarşamba akşamı koyacağız. Aynı kararlılıkla meydanlarda olacağız."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.