Firari Askerleri Bordo Bereliler Arıyor

ASAYİŞ 21.07.2016 - 18:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Firari Askerleri Bordo Bereliler Arıyor

denizli haber / denizli 20 haber / Firari Askerleri Bordo Bereliler Arıyor

Marmaris’te, Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan’ın kaldığı otelden ayrılmasından kısa süre sonra saldırıp 2 polisi şehit eden özel timin firari üyelerinin yakalanması dağlık alandaki operasyonlar sürüyor. Saldırıdaki en önemli isimlerden biri Hava Astsubay Zekeriya Kuzu oldu. Aranan askerler arasında fotoğrafı bulunmayan Kuzu’nun fotoğrafı ekiplere gönderildi. Kuzu’nun en tehlikeli firari olduğu ve çatışmaya girebileceği ifade edildi. Ankara’da Hava Kuvvetleri Komutanlığı karargahında görev yapan Tümgeneral Gökhan Şahin Sönmezateş’le birlikte Marmaris saldırısını organize eden Çiğli 2’nci Ana Jet Üs Komutanlığı’ndaki ’cemaatın imamı’ olan MAK timi komutanı Astsubay Zekeriya Kuzu’nun fotoğrafı da operasyon merkezine ve ekiplere ulaştırıldı. FOTOĞRAFI ARAMA YAPANLARA GÖNDERİLDİ Polisin elindeki firari askerlere ait fotoğraflar arasında da görüntüsü bulunmayan Astsubay Zekeriya Kuzu’nun fotoğrafı da, Çiğli 2’nci Ana Jet Üs Komutanlığı’nda arama yapan ekiplere verildi. Bu fotoğraf, yine operasyonun yönetildiği kriz merkezine ulaştırıldı. Ekipler de en önemli firari asker durumunda olan Zekeriya Kuzu için özellikle uyarıldı. En tehlikeli firari olarak çatışmaya girebileceği ifade edildi.  BORDO BERELİLER OPERASYONDA Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a saldırı düzenlemek amacıyla Marmaris’e gelen ve çatışmada iki polisi şehit ederek kaçan darbeci askerlerden yakalanması için çalışmalar sürüyor.  Muğla- Denizli karayolu Gazeller Mevkii’ndeki dağlık ve ormanlık alanda eli silahlı askerlerin gezindiği ihbarıyla, bordo bereli askerlerin katılımıyla operasyon başlatıldı. 40’ı Marmaris Şehir Stadı’na inen iki helikoptere binen, 20’si ise karadan yola koyulan toplam 60 bordo berelinin katılımıyla bölgede operasyon başlatıldı.
denizli haber / denizli 20 haber / Firari Askerleri Bordo Bereliler Arıyor

Marmaris’te, Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan’ın kaldığı otelden ayrılmasından kısa süre sonra saldırıp 2 polisi şehit eden özel timin firari üyelerinin yakalanması dağlık alandaki operasyonlar sürüyor. Saldırıdaki en önemli isimlerden biri Hava Astsubay Zekeriya Kuzu oldu. Aranan askerler arasında fotoğrafı bulunmayan Kuzu’nun fotoğrafı ekiplere gönderildi. Kuzu’nun en tehlikeli firari olduğu ve çatışmaya girebileceği ifade edildi.

Ankara’da Hava Kuvvetleri Komutanlığı karargahında görev yapan Tümgeneral Gökhan Şahin Sönmezateş’le birlikte Marmaris saldırısını organize eden Çiğli 2’nci Ana Jet Üs Komutanlığı’ndaki ’cemaatın imamı’ olan MAK timi komutanı Astsubay Zekeriya Kuzu’nun fotoğrafı da operasyon merkezine ve ekiplere ulaştırıldı.

FOTOĞRAFI ARAMA YAPANLARA GÖNDERİLDİ

Polisin elindeki firari askerlere ait fotoğraflar arasında da görüntüsü bulunmayan Astsubay Zekeriya Kuzu’nun fotoğrafı da, Çiğli 2’nci Ana Jet Üs Komutanlığı’nda arama yapan ekiplere verildi.

Bu fotoğraf, yine operasyonun yönetildiği kriz merkezine ulaştırıldı. Ekipler de en önemli firari asker durumunda olan Zekeriya Kuzu için özellikle uyarıldı. En tehlikeli firari olarak çatışmaya girebileceği ifade edildi. 

BORDO BERELİLER OPERASYONDA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a saldırı düzenlemek amacıyla Marmaris’e gelen ve çatışmada iki polisi şehit ederek kaçan darbeci askerlerden yakalanması için çalışmalar sürüyor. 

Muğla- Denizli karayolu Gazeller Mevkii’ndeki dağlık ve ormanlık alanda eli silahlı askerlerin gezindiği ihbarıyla, bordo bereli askerlerin katılımıyla operasyon başlatıldı. 40’ı Marmaris Şehir Stadı’na inen iki helikoptere binen, 20’si ise karadan yola koyulan toplam 60 bordo berelinin katılımıyla bölgede operasyon başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.