Fırat Kalkanı'nda Denizlili asker yaralandı

GÜNDEM 22.12.2016 - 07:09, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Fırat Kalkanı'nda Denizlili asker yaralandı

denizli haber / denizli 20 haber / Fırat Kalkanı'nda Denizlili asker yaralandı

TSK'dan yapılan açıklamaya göre, Fırat Kalkanı operasyonunda 14 asker şehit oldu, 6'sı ağır 33 asker yaralandı. Yaralı askerlerden Denizlili  Uzman Çavuş Hüseyin Serinkan olduğu öğrenildi.   Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından yapılan açıklamaya göre El Bâb'da DEAŞ'ın bombalı araçlar yaptığı saldırıda 10 asker şehit oldu, 6'sı ağır 18 asker yaralandı. Son saldırıda şehit olan askerlerimizle birlikte bugün Suriye'nin El Bab bölgesinde şehit olan Mehmetçik sayısı 14'e yaralanan Mehmetçik sayısı 33'e yükseldi.   Fırat Kalkanı Operasyonunda düzenlenen hain saldırıda yaralanan askerlerden birinin Denizlili olduğu ortaya çıktı. Aslen Tavas İlçesi, Yorga Mahallesi doğumlu olan 26 yaşındaki Uzman Çavuş Hüseyin Serinkan yaralandı. Gelen bir şarapnel  parçasıyla yaralanan askerimiz hemen helikopterle El Bab’tan alınarak Gaziantep’e getirilerek tedavi altına alındı. Son alınan bilgiye göre askerimizin sağlık durumun iyiye gittiği öğrenildi. Gazeteci Meriç Ulukuş’un yaptığı araştırmaya göre; askerin durumunun iyi olduğu ailesine gerekli bilgi verildiği öğrenildi. Ulukuş, “Aslan parçamızın ailesi ise biricik evlatlarının daha da iyi olması için tüm Denizli’den dua istedi. Gazimiz, askerimiz, alsan parçamız iyi ol ve hemen iyileş. Tüm Denizli senin yanında. Tüm dualar senin ve silah arkadaşların için.
denizli haber / denizli 20 haber / Fırat Kalkanı'nda Denizlili asker yaralandı

TSK'dan yapılan açıklamaya göre, Fırat Kalkanı operasyonunda 14 asker şehit oldu, 6'sı ağır 33 asker yaralandı. Yaralı askerlerden Denizlili  Uzman Çavuş Hüseyin Serinkan olduğu öğrenildi.

 

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından yapılan açıklamaya göre El Bâb'da DEAŞ'ın bombalı araçlar yaptığı saldırıda 10 asker şehit oldu, 6'sı ağır 18 asker yaralandı. Son saldırıda şehit olan askerlerimizle birlikte bugün Suriye'nin El Bab bölgesinde şehit olan Mehmetçik sayısı 14'e yaralanan Mehmetçik sayısı 33'e yükseldi.

 

Fırat Kalkanı Operasyonunda düzenlenen hain saldırıda yaralanan askerlerden birinin Denizlili olduğu ortaya çıktı. Aslen Tavas İlçesi, Yorga Mahallesi doğumlu olan 26 yaşındaki Uzman Çavuş Hüseyin Serinkan yaralandı. Gelen bir şarapnel  parçasıyla yaralanan askerimiz hemen helikopterle El Bab’tan alınarak Gaziantep’e getirilerek tedavi altına alındı. Son alınan bilgiye göre askerimizin sağlık durumun iyiye gittiği öğrenildi. Gazeteci Meriç Ulukuş’un yaptığı araştırmaya göre; askerin durumunun iyi olduğu ailesine gerekli bilgi verildiği öğrenildi. Ulukuş, “Aslan parçamızın ailesi ise biricik evlatlarının daha da iyi olması için tüm Denizli’den dua istedi. Gazimiz, askerimiz, alsan parçamız iyi ol ve hemen iyileş. Tüm Denizli senin yanında. Tüm dualar senin ve silah arkadaşların için.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.