Fırat, “Kimse endişe etmesin”

SPOR 27.04.2017 - 10:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Fırat, “Kimse endişe etmesin”

Denizlispor’un Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat, taraftarların yüreğine su serpti.

Denizlispor’un ligde kalıp kalmayacağı ile ilgili kaygıları gideren Asbaşkan Ali Fırat, takımın ortalama 40 puanla ligi bitireceğini iddia etti.    Bazı taraftarların Denizlispor’un ligden düşeceği kaygısını taşıdığını dile getiren Asbaşkan Fırat, “Denizlispor’da hoca da yönetim de olmasa artık düşmez. Zorlu maçlar olduğunu kabul ediyorum. Ama play-off potasındaki takımların hepsini deplasmanda mağlup ettik. Herkes rahat olsun, kimse endişe etmesin. Denizlililerin ve taraftarların gönülleri rahat olsun” dedi. Acilen gelecek yılın planlarının yapılması gerektiğini de söyleyen Asbaşkan Fırat, “ Önümüzdeki sezonun çalışmalarına hemen başlamamız lazım. 12 futbolcumuzun sözleşmesi bitiyor. Onlarla tekrar masaya oturup görüşme yapacağız. Yoğun bir mesai bizi bekliyor. Gelecek sene ise yukarıya oynayan bir takım olacağız” diye konuştu.   Bu arada Denizlispor, Cumartesi günü saat 15.00’te ağırlayacağı Elazığspor maçının hazırlıklarını tesislerde sürdürüyor. Bu maçta sakatlığından dolayı sezonu kapatan Alperen ve Veli forma giyemeyecek. 
Denizlispor’un Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat, taraftarların yüreğine su serpti.

Denizlispor’un ligde kalıp kalmayacağı ile ilgili kaygıları gideren Asbaşkan Ali Fırat, takımın ortalama 40 puanla ligi bitireceğini iddia etti.

 

 Bazı taraftarların Denizlispor’un ligden düşeceği kaygısını taşıdığını dile getiren Asbaşkan Fırat, “Denizlispor’da hoca da yönetim de olmasa artık düşmez. Zorlu maçlar olduğunu kabul ediyorum. Ama play-off potasındaki takımların hepsini deplasmanda mağlup ettik. Herkes rahat olsun, kimse endişe etmesin. Denizlililerin ve taraftarların gönülleri rahat olsun” dedi. Acilen gelecek yılın planlarının yapılması gerektiğini de söyleyen Asbaşkan Fırat, “ Önümüzdeki sezonun çalışmalarına hemen başlamamız lazım. 12 futbolcumuzun sözleşmesi bitiyor. Onlarla tekrar masaya oturup görüşme yapacağız. Yoğun bir mesai bizi bekliyor. Gelecek sene ise yukarıya oynayan bir takım olacağız” diye konuştu.

 

Bu arada Denizlispor, Cumartesi günü saat 15.00’te ağırlayacağı Elazığspor maçının hazırlıklarını tesislerde sürdürüyor. Bu maçta sakatlığından dolayı sezonu kapatan Alperen ve Veli forma giyemeyecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.