Fırat;Play-Off şansımız sürüyor

SPOR 22.03.2017 - 08:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Fırat;Play-Off şansımız sürüyor

Denizlispor Asbaşkanı Fırat yaptığı açıklamada play-off şansımız sürüyor

Denizlispor’da futbolcular ve teknik heyet tatil yaparken yeşil siyahlı yönetim mesaisini sürdürüyor. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’dan alınan 1-1’lik sonucu içine sindiremeyen Denizlisporlu kurmaylar, milli maç nedeniyle ara verilen haftanın ardından konuk edeceği Altınordu maçından mutlaka galibiyet istiyor.     “9 Maça Da Kazanmak İçin Çıkacağız”   Kalan 9 haftada tüm maçları kazanmak için sahaya çıkacaklarını kaydeden Profesyonel futbol Şube Sorumlu Ali Fırat, “Ligde bizim alabileceğimiz 27 puan var. Matematiksel olarak play-off şansımız sürüyor. Lig bitene kadar diğer takımların da durumuna göre play-off şekillenecek. Altınordu’dan 3 puan alıp play-off’u sonuna kadar kovalayacağız” dedi.     Perşembe Günü Topbaşı Yapacaklar   Denizlispor’un ligden düşme gibi bir korkusunun olmadığını kaydeden Asbaşkan Fırat, ortalama 35 puan alan takımın ligde kalacağını iddia etti. İstanbul’da yapılan 2. Futbol Zirvesi’nin iyi geçtiğini belirten Fırat, zirvede birçok kişiyle görüşme imkanlarının olduğunu kaydetti. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının ardından izin verilen horozlar, Perşembe günü tesislerde topbaşı yapacak. 
Denizlispor Asbaşkanı Fırat yaptığı açıklamada play-off şansımız sürüyor

Denizlispor’da futbolcular ve teknik heyet tatil yaparken yeşil siyahlı yönetim mesaisini sürdürüyor. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’dan alınan 1-1’lik sonucu içine sindiremeyen Denizlisporlu kurmaylar, milli maç nedeniyle ara verilen haftanın ardından konuk edeceği Altınordu maçından mutlaka galibiyet istiyor.

 

 

“9 Maça Da Kazanmak İçin Çıkacağız”

 

Kalan 9 haftada tüm maçları kazanmak için sahaya çıkacaklarını kaydeden Profesyonel futbol Şube Sorumlu Ali Fırat, “Ligde bizim alabileceğimiz 27 puan var. Matematiksel olarak play-off şansımız sürüyor. Lig bitene kadar diğer takımların da durumuna göre play-off şekillenecek. Altınordu’dan 3 puan alıp play-off’u sonuna kadar kovalayacağız” dedi.

 

 

Perşembe Günü Topbaşı Yapacaklar

 

Denizlispor’un ligden düşme gibi bir korkusunun olmadığını kaydeden Asbaşkan Fırat, ortalama 35 puan alan takımın ligde kalacağını iddia etti. İstanbul’da yapılan 2. Futbol Zirvesi’nin iyi geçtiğini belirten Fırat, zirvede birçok kişiyle görüşme imkanlarının olduğunu kaydetti. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının ardından izin verilen horozlar, Perşembe günü tesislerde topbaşı yapacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.